A férjem a vérét adta az autójáért

A férjem szinte szerelmes az autójába. Ahogy érkezik valamilyen hír, hogy vihar várható, már egyből rohan is ki a kocsihoz, hogy befedje a ponyvával. Tavaly nyáron történt egy hirtelen bekövetkező zivatar. Komolyan mondom, szinte a semmiből jött.

A férjem úgy rohant ki a ponyvákkal, hogy még idejében be tudja bugyolálni az autót. Nagyjából időben végezni tudott vele, de azért már elkezdett esni. Visszafele elesett a csúszós és vizes kövön.

Egy elég csúnya véraláfutásos sérülés alakult ki a lábán, ezért már elő is vettem a szekrényből az egyik kedvenc krémemet, amit a herbiovit.hu weboldalán keresztül rendeltem meg pár hete. Ez egy fekete nadálytő krém, ami pontosan az ilyen esetekre lett kitalálva.

Ez egy teljesen natúrkészítmény, hiszen nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot. A férjem bőrére eléggé jellemzőek az allergiás reakciók, de ennek a krémnek a használata esetében ettől egyáltalán nem kellett tartanunk.

A férjem általában nem szereti magán érezni a krémeket, de ezzel semmi baja nem volt, mert nagyon gyors felszívódású. Azonban ennél is fontosabb, hogy a sérülése elég hamar elkezdett gyógyulni a krém összetevőinek köszönhetően.

Én tudtam, hogy ez be fog válni, mert ennek a cégnek a készítményei kivétel nélkül a legmagasabb minőséget képviselik.

A fekete nadálytő krémnek hála a véraláfutás sokkal hamarabb eltűnt, mint azt gondoltuk. Ez a krém egy nagy kincs, így szerintem minden háztartásban érdemes lenne tárolni egy ilyet, az ilyen balesetek esetére. A herbiovit.hu oldalon sok már termék is megtekinthető, melyeket szintén nagyon javaslok!