Még a ponyvát is a diszkontdepo oldalról vásárolom

Őszintén megmondom, hogy az elmúlt évben eléggé szerencsétlen voltam az autómmal. Már egy pár éve megvan ez az autó, de valahogy a tavalyi év nem volt az igazi egyáltalán. Többször megsérült a kocsim. Volt, hogy ráesett valami, volt, hogy megkarcolták a parkolóban, volt, hogy nem kímélte a jégeső és a fényezése is megkopott.

Ekkor határoztam el, hogy veszek rá egy ponyvát. Rákerestem az interneten és egy remek ajánlatot találtam a https://www.diszkontdepo.com oldalon.

Itt vásároltam egy autóvédő takaró ponyvát, mely mindössze 7990 Ft-ba került. A mérete 470X180X150 cm. Ez pont jó és tökéletesen befedi a kocsimat. Mind a 4 évszakban használható, legyen akár tél, akár nyár, hideg vagy meleg. Tökéletes védelem a környezeti és az egyéb hatásokkal szemben. Bár nagynak tűnik, de valójában nagyon könnyű, nem kell félni attól, hogy tonnás ponyvákat kell majd emelgetnünk, teljesen vízálló és ha bekoszolódik, akkor nagyon könnyen meg tudjuk tisztítani. Egyébként teljesen neutrális szürke színű.

Ideális védelmet jelent például a nem kívánatos madárürülék ellen, ami ugye sokszor még maró hatással is lehet a fényezésre, de ugyanúgy véd a gyanta- és porfoltok ellen, sőt télen megakadályozza a szélvédő lefagyását is.

Ezzel a ponyvával bátran kint merem hagyni a kocsit a szabad ég alatt, nem lesz semmi baja és nyáron még a káros UV-sugaraktól is meg tudom védeni, így nem fog megkopni a fényezése.

Nagyon elégedett voltam ezzel a termékkel ezért már több más dolgot is a https://www.diszkontdepo.com oldalról vásároltam. Ajánlom másoknak is.