Új fagylaltgépünk lett, amit el kellett valahogy szállítanunk

Apukám világ életében cukrász szeretett volna lenni, ezért hát nem meglepő, hogy már évtizedek óta a saját cukrászdáját vezeti. Elfogulatlanul mondhatom, hogy a város egyik legjobb cukrászdáját vezeti. Az egyik legnépszerűbb árucikke a házi készítésű fagyi. Saját receptek alapján készíti őket, amiket az évek alatt tökéletesített, így hát nem csoda, hogy rájárnak a fagyira a vendégek. Mostanra már a fagylaltgépe sajnos az utolsókat rúgja, de tagadhatatlanul derekasan helyt állt eddig. Eljött hát az ideje, hogy új fagylaltgépet vegyen. Igen ám, de az valahogyan el is kell majd szállítani, úgyhogy a kifutó ponyváját is le kellett cserélni. Apa elintézte a ponyva ügyet, engem pedig megbízott azzal, hogy nézzek utána, honnan szerezhetne jó minőségű fagylaltgépet.

Kis keresés után megtaláltam a https://rdealer.hu/ oldalt. Ez a tapolcai cég elképesztő széles kínálattal rendelkezik mindenféle vendéglátóiparhoz kapcsolódó gépekből és egyéb kiegészítőkből. Amint megnyitottam az https://rdealer.hu/ oldalt, egyből az akciós fagylaltvitrinek jelentek meg előtte. Gondoltam is, hogy jó helyre tévedtem. De nekünk most nem fagylaltvitrinre, hanem fagylaltgépre lesz szükségünk. A főoldalon külön fül is volt a fagylaltgépeknek, így egyáltalán nem volt nehéz megtalálnom, amit kerestem. A fagylaltfőző gépek mellett lágyfagylalt gépek, tejszínhabgépek és jégkásagépek és italhűtők és adagolók is megjelentek. De most azonban csakis a fagylaltfőzőre kellett koncentrálnom. Végignéztem a kínálatot, és szóltam apának, hogy megtaláltam a tökéletes céget, akiktől beszerezheti az új fagylaltfőző gépet.

Amikor hazaért a ponyvaszervizből, neki is megmutattam a https://rdealer.hu/-t. Elnézelődött egy darabig, de végül csak sikerült letennie a voksát egy használt fagylaltfőzőre. Az Rdealer 3 hónap garanciát vállal a használt gépeikre, így remélhetőleg senki nem jár pórul. Apának és nekem is szimpatikus volt ez a hozzáállás részükről. Mivel még lett volna néhány kérdése a termékkel kapcsolatban, felhívtuk az oldalon megadott telefonszámok egyikét. Nagyon segítőkészek voltak, és mivel apa komolyan érdeklődött a gép iránt, még azt is lebeszélte velük, hogy ellátogat a tapolcai bemutatótermükbe megnézni. Az összes felmerülő kérdésére készségesen válaszoltak.

Mielőtt még elköteleződött volna, azért pár helyen még megnéztük a fagylaltgép felhozatalt, de egy helyen sem találtunk olyan kedvező árú, minőségi gépet, mint a https://rdealer.hu/ oldalon. Különben is, ha ez a cég már 20 éve fenn tudott maradni a piacon, akkor az azt jelenti, hogy korrekt szolgáltatást nyújtanak, és kellő tapasztalattal rendelkeznek. Apának annyira szimpatikus lett neki ez az üzlet, hogy végül úgy döntött, hogy egy rozsdamentes munkaasztalt is vásárolt tőlük, mert még volt hely a cukrászműhelyben, és amúgy sem árt egy kis plusz munkafelület.

Mivel minkét kiszemelt termék raktáron volt, a következő héten el is mehettünk értük Tapolcára. Biztosra vettem, hogy az Rdealer segítene elszállítani a fagylaltgépet, de apa soha semmit sem bíz a véletlenre. Így hát végül is mi magunk szállítottuk el a fagylaltkészítő gépet és az asztalt a kipofozott kifutónkon.