Tanulni sosem késő

Amilyen az én szerencsém, egy ponyvaszerviz van az utcánkban, nem beszélve az autószerelő műhelyről. Persze alapvetően semmi bajom az ilyen dolgokkal, csak mondhatni, nem igazán érdekelnek, nem válnak a hasznomra – mondjuk sose lehet tudni, mit hoz a jövő. Csak egyrészt kertváros révén talán jobban örülnék neki, ha nem lenne ekkora átmenő forgalom a sok ügyfelük miatt, valamint el tudnék képzelni olyan szolgáltatókat, vállalkozókat a közvetlen közelemben, akiknek a területe közelebb áll hozzám.

Szóval a ponyvaszerviznél – amire tényleg nem tudom, hogy az életben valaha szükségem lesz-e, de még a családomon sem érzékeltem nagy aktivitást ennek irányába – jobban el tudnék képzelni mondjuk egy kozmetikát, vagy egy egész szépségszalont, esetleg fogászati rendelőt, hogy ne kelljen sokat utazni egy-egy kezelésre. De örülnék egy kreatív műhelynek is, ahol mondjuk különböző workshopokat lehetne tartani, esetleg még egy kis kiállítótérnek is – galériát azért nem mernék mondani, azt nem tudom ide elképzelni. Az apám egyébként kifejezetten jóban van a ponyvaszervizes és az autószerelő szomszéddal is, de csak utóbbinak veszi igénybe a szolgáltatásait is. Valahogy a ponyva-dolog eddig elkerült minket – de állítólag jól dolgozik, szóval legalább tudom őt ajánlani mindig, ha valaki épp egy ponyvást keres.

De mást is nagyon szívesen ajánlok, mégpedig személyes tapasztalat alapján – ez pedig nem más, mint az oktatozone.hu képzései.

Nálam a logisztikus képzés volt nyerő az oktatozone.hu nyújtotta lehetőségek közül, de érdemes szétnézni a honlapon, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak. A képzések ára ráadásul ár-érték arányban nagyon korrekt, és valószínűleg a legtöbb végzettséggel szinte játszva kereshetjük meg kifejezetten hamar azt az adott összeget, szóval szerintem mindenképpen érdemes az új végzettségbe invesztálni és „kölcsönözni” magunknak ennyit a jövőre nézve.

Azért is gondoltam, hogy mesélek kicsit erről a lehetőségről, mert amióta átalakították a szakmai képzéseket, nem igazán voltam képben azzal, hogy milyen opcióim vannak, ha továbbtanulásra adnám a fejem, és nem felsőoktatásban gondolkozom. De abszolút megnyugodtam, hogy ilyen nívós oktatásra van lehetőség, mint az oktatozone.hu-nál, azóta pedig jó szívvel ajánlom őket mindenkinek, aki hozzám hasonlóan abszolút hisz az élethosszig tartó tanulásban.

Szerintem sosem előre elveszett ötlet az, ha képezni szeretnénk magunkat egy teljesen új területen, vagy a már meglévőn szeretnénk fejlődni és előrébb lépni a ranglétrán. A felnőttképzésben jelentős tapasztalattal rendelkező oktatozone.hu-nál minden biztosított ahhoz, hogy minőségi oktatásban részesüljünk, én legalábbis nagyon meg voltam elégedve a körülményekkel.

Meg persze az a kényszer sem volt bennem, mint annak idején, hogy muszáj tanulni, hanem mivel maximálisan én döntöttem erről a dologról, ki tudtam élvezni, és óráról órára vártam, hogy éppen mivel fogunk foglalkozni. A lelkesedésem és a kitartó hozzáállásom azért a nagyszerű oktatóknak is köszönhető, nemcsak emberbaráti hozzáállás, hanem a nagy szakértelem és tudás is jellemzi őket, ezért úgy éreztem, könnyedén veszem az új kihívás nyújtotta akadályokat.

Szóval egyértelmű, hogy a jó oktató rengeteget számít, de azért a körülmények is fontosak – az eszközök, a rugalmas körülmények, ez pedig mind megvan az oktatozone.hu-nál. Ha ti is fontolgatjátok, hogy felnőttként szakmát tanulnátok ki, akkor bátran ajánlom ezt a felkészült csapatot! Azt, hogy mikor indulnak az új csoportok, és hogy a tandíjból elérhető-e éppen némi kedvezmény, az oktatozone.hu felületein tudjátok nyomon követni. A logisztikus képzést pedig különösen érdemes megfontolnotok!