A ponyvaszakadás vezetett el az új kedvenc chili webshopomhoz

Amiért minden nap hálát adok, az az, hogy a legnagyobb álmom a házzal kapcsolatban valóra vált. Egy kedves kis terasz/kerthelyiségről van szó. Gyönyörű kerti bútort választottunk, egy nagy és széles asztallal meg kényelmes székekkel. A padló is pont olyan lett, amilyet szerettem volna, barnás meleg színekben pompázik. Ennek az ellensúlyozására rengeteg növényt vettem, esztétikus kaspókba és cserepekbe ültettem őket. Az én drága, egyetlen saját termesztésű konyhakerti növényeimmel, a chili paprikákkal egyetemben. Az egyik kedvenc elfoglaltságom pátyolgatni őket.

A legjobb döntésünk pedig az volt, hogy ponyvát vontunk a helység fölé, hogy a különböző csapadékoktól megvédjük a szép kiülőnket, és így nem is veszik el a hely kinti hangulata. Egy nap azonban arra lettünk figyelmesek, hogy valami kiszakította a ponyvát. Sajnos abban az időben még minden nap rengeteg teendőnk volt, és úgy voltunk vele, hogy ráérünk még foglalkozni vele. Én igyekeztem rágni a férjem fülét, hogy kezdjünk vele valamit, de mire sikerült eljuttatnunk szervizbe, már megtörtént a baj.

Egyik éjjel nagyon erős esőzés volt, nem jégeső, de ennyi bőven elég volt az én kis törékeny chili paprikáimnak. Mivel pont a “fejük” fölött szakadt ki a ponyva, én meg figyelmetlen voltam, ezt a nagy esőt nem bírták ki, és vagy kettétört a száruk, vagy kirohadtak a sok víztől. Nagyon elkeseredtem, mert tudtam, hogy idő, mire újat tudok termeszteni, a szupermarketben kapható chiliket meg ki nem állhatom.

Nyilván gondoltam, az internet még jó megoldás lehet. Nem tudunk meglenni a kedvenc chili szószunk nélkül, de sokáig csak ugyanazokat a paprika pasztákat találtam, amiket a boltok polcain is akárhol meg lehet kapni… Viszont amikor már kezdtem feladni, szembe jött velem egy különlegesebb chili webshop is, ami első látásra is már elnyerte az izgatottságomat. A Pazarshop eszméletlen kínálattal rukkol(t) elő, és tudtam, hogy megtaláltam a megoldást a problémámra. Hatalmas fellélegzés volt számomra, hogy végre nem az unalmas csípős pasztákat látom, hanem különlegesebbnél különlegesebb termékeken legeltetem éppen a szemeimet.

Én, mint szakértő termesztő, természetesen megvannak a magam kritériumai, és elég körülményesen tudok viselkedni, ha ilyesmi ételekről van szó. Valószínűleg a kóstolásig szkeptikus maradtam volna, de a Pazarshopnál más volt a helyzet. Az egész chili webshop szószokból álló kínálata a ChiliVonat ajánlásán alapszik, csak az általa jól értékelt termékeket forgalmazzák. Legutóbb már azt láttam az oldalukon, hogy hamarosan frissül a kínálatuk, úgyhogy azt is nyugtalanul várom. Mivel más szakértő felé én mindig bizalommal fordulok, ezért nem kételkedtem, hogy innen csak kiváló ízű és minőségű szószok fognak érkezni hozzánk.

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, már számtalan ízt, állagot, csípősséget kipróbáltunk tőlük, és nem volt semmi kivetnivalónk egyikkel sem. Kicsit jól is esett a felfrissülés a saját receptem után, és már most felkészítettem magamat az új ízvilágokból. A Pazarshop chili webshopja segített kilépni a komfortzónámból. Igaz, ők csak szószokat/cseppeket forgalmaznak, paprikákat nem, de mint említettem, nekem amúgy is ilyen kész, gyors megoldásra volt szükségem. Meg mivel (gondolom én) többségetek nem éppen chili paprikákat termeszt otthon, mindenki számára ez a legegyszerűbb és legfinomabb megoldás. Mindezzel szemben egyéb chilis termékeket is megtaláltok még náluk, mint például a chilis chipsek vagy a chilis csoki. Mi ezeket a nasikat is imádjuk, mindig egy rakattal berendelünk, hogy mindig legyen itthon.

Nem kell persze szakértőnek lennetek, hogy kiválasszátok a számotokra megfelelőt, mert az oldalon mindenről részletesen tájékoztatnak benneteket. Legyen kérdőjeles az állag, összetevők, az erősség mértéke, mindegyikre meg fogjátok találni a választ a chili webshop honlapján. Mind leírásokban, mind extrán hozzáadott videókban. Mint már többször megemlítettem, a gyorsasággal sincs gond, na meg bizonytalankodnotok sem kell, hiszen a várható kiszállítás időpontját is megtaláljátok a termékleírás mellett. Ritka az olyan oldal, ahol minden információ segítőkész a vevő számára, de véleményem szerint itt nem kell plusz keresésekre hivatkozni.

A Pazarshop igaz a legjobb chili webshop az összes közül, amivel valaha találkoztam, de egyéb cuccokat is találtok rajta, mint például a prémium vizek és egyéb nasik. Tulajdonképpen majdnem mindent megtaláltok náluk egy laza esti kerti partihoz, szószokat, nasikat, frissítőket… És a ponyvánk megjavításával együtt nálunk újra maximális a kerti élmény.