Ponyva szervizes csalódás után autós bolt a megmentő

Amióta csak az eszemet tudom, motorozok. Mindig is a mindennapjaim része volt ez a csodás időtöltés, és még most is, amikor csak időm engedi, járgányra pattanok és szelem az utakat. Egy nagyon szép és jó kezekben tartott régi darabot tudhatok magaménak, amire úgy vigyázok, mint a szemem fényére. Sokáig saját kis szobája is volt, hiszen egyedül élvezte a garázs kényelmét, azonban az élet, a házasság, a család, és egy hétszemélyes autó közbeszólt, és az én drága kincsemnek ki lett lakoltatva.

Az elején teljes kétségbeesés fogott el, hihetetlenül féltettem a szabad ég alatt, míg nem beszereztem egy takaró ponyvát, hogy megvédje motorkerékpáromat minden kárt okozó természeti jelenségtől. Minden tökéletesen is alakult mindaddig, amíg a saját hibámból nem alakult egy óriási galiba. Egy rossz rögzítés és egy szélvihar következtében a ponyva használhatatlanná vált, egy óriási tátongó lyukkal a közepén. Hosszas keresgélés után találtam a városban egy ponyvaszervizt, ahova még aznap ellátogattam. Azonban legnagyobb elkeseredettségemre azt mondták, hogy ezzel a típusú ponyvával sajnos ők nem tudnak mit kezdeni. Hatalmas pánik uralkodott el rajtam, hiszen nem engedhettem, hogy az én kis járgányom egy éjszakát is szabad ég alatt töltsön, SOS megoldásra volt szükségem.

Így hát felhívtam egy kedves motoros kollégámat, hogy segítséget, tanácsot kérjek tőle egy ilyen borzasztó helyzetben. Az https://autofelszerelesek.hu/ oldalt ajánlotta nekem, mert ő ott vásárolta meg motorvédő takaróját annak idejében. Első hallásra szkeptikus voltam, hiszen nekem nem autó kiegészítőre van szükségem, azonban meggyőzött azzal, hogy az oldal kiszállítása hihetetlen gyors, sőt, még aznap személyes átvételre is volt lehetőség az üzletben.

Azonnal rá is kerestem és őrült kutatásba kezdtem az oldalon. Mivel nagyon letisztult, és könnyen kezelhető a felület gyorsan megtaláltam a terméket, amiről a barátom beszélt. A termékből több darab is volt raktáron, ennek pedig nagyon megörültem, hiszen egyre közelebbinek éreztem a célt. A ponyva ígéretesnek és minőséginek tűnt már a képek alapján is, és amikor felfedeztem, hogy egy év garancia is jár hozzá, egyenesen fülig ért a szám. Az oldalon egyébként a termékekről szinte minden információt megtalál az ember, és más vásárlók véleményeit is elolvashatja, ha kételkedne –amelyre azonban semmi ok, hiszen a cég már majdnem húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A terméket gyorsan a kosárba is tettem és az adataimat megadva meg is rendeltem a cég üzletébe, ahol még aznap át tudtam venni, és ezt mind ingyenesen tehettem meg. Mire a boltba érkeztem már ott várt rám motorom leendő megmentője. Lehetőségem volt készpénzes és bankkártyás fizetésre is, a kiszolgálás pedig rendkívül profi és kedves volt, az ott dolgozókon már csak pár perces találkozás után is érződött a szakértelem.

A termék minősége remek volt, így teljes mértékben meg voltam elégedve. Hazaérve egyből fel is szereltem a ponyvát és hihetetlen boldogság töltött el, hogy motoromat újra teljes biztonságban láthattam. Köszönettel tartozom hát segítőkész barátomnak, de főleg az https://autofelszerelesek.hu/-nak, akiknek köszönhetően szuper gyorsasággal megoldódhatott egy ilyen húzós helyzet.