Tovább bővült álmaim gépparkja

Mint minden kertes házban élő férfi életében, az enyémben is elérkezett az időszak: NAGY kerti gépeket akarok. Fűnyíró, sövényvágó, fúró, fűrész, és ezek társai, amikre most itt gondolok. A legtöbben ezeket a kerti eszközöket nem csak megvásárolják, hanem saját házat is vesznek nekik. Ezek általában kis faházak, amikben pont elfér a fűnyíró, és néhány az említett szerszámok közül. Mivel az én anyagi keretem kicsit szűkösebb, nem akartam ennyit költeni, ezért a már meglévő szerszámaimat egy egyszerű ponyvával lefedve gondoltam megvédeni az időjárás viszontagságaitól.

Egy 3×3 méteres ponyva jelentette a tökéletes választást a számításaim szerint, ami alatt a már összes meglévő eszközöm elfér. Ez egy viszonylag szerény összegért cserébe az enyém is lett. A nagyobb kiadás ami rám várt, egy akkumulátoros fúrógép formájában jelentkezett. Régi vágyam egy ilyen gép. Meg persze egy láncfűrész is, de annak a kertben nem venném nagy hasznát.

Szóval hetek óta gondolkoztam már egy akkumulátoros fúró vásárlásán, amikor megláttam a szomszédot, Robit, hogy pont egy ilyennel sétál be a kapun. Pár perc elteltével már izgatottan csengettem be hozzájuk, és érdeklődtem az új eszközről. Robi elmondta, hogy az 50szazalek.com oldalról rendelte az új fúróját, olyan jó áron, hogy még a felesége is azonnal beleegyezett.

Mondanom sem kell, hogy mivel töltöttem az aznap estémet. Izgatottan böngésztem az 50szazalek.com-ot, a legjobb akkumulátoros fúró után kutatva. A választék nagy volt, de az oldal logikus elrendezettségének és átláthatóságának köszönhetően könnyen megtaláltam az általam keresett terméket.

Egy általam is ismert, megbízható fúrógépet is, kihagyhatatlan áron kínáltak. Szinte szerelmes lettem belé. Miután megcsodáltam a strapabírónak tűnő eszközt a képeken, egy nagyon részletes és szakszerű leírással találtam szembe magam. Minden információ fel volt tüntetve, amire az ember ilyenkor kíváncsi lehet. Egy pillanatra sem kételkedtem benne, hogy prémium eszközt vásárolhatok, egy prémium szolgáltatásokat nyújtó webáruházból.

Mivel gyorsan eldöntöttem, hogy ez kell nekem, utána néztem a további információknak, ami egy internetes vásárlás során fel szokott merülni bennem, és szerintem mindenki másban is.

Jól látható helyen fel volt tüntetve, hogy az általam választott termék várhatóan 5-10 munkanapon belül fog megérkezni hozzám egy külső raktárból. Ennek a díja, azaz a szállítási költség pedig 1590 Ft, ami egy teljesen korrekt összeg.

A következő szempont egy ilyen termék vásárlásakor a garancia. A fúrógépre 12 hónap garanciát ajánlottak, ami máshol sem lenne több, szóval már nagyon közel álltam a vásárlás véglegesítéshez.

Azonban, ha egy számomra ismeretlen helyről rendelek valamit, szeretek utánanézni annak, hogy az a sok szimpatikus dolog ami a weboldalon fel van tüntetve, valóban teljesül-e. Sok minden magával ragadott az 50szazalek.com oldalon, és megnyugodhattam, hogy egyik sem a “túl szép, hogy igaz legyen” kategória. Ugyanis egy kis kutatómunka után kiderült, hogy a cég 2019-ben elnyerte a “megbízható bolt” minősítést. Ez számomra egyet jelentett azzal, hogy én is megbízhatok bennük.

Miután a kosárba raktam a fúrógépet, végigcsináltam az ilyenkor szokásos adminisztrációs procedúrát, és problémamentesen fizettem, már nem maradt más dolgom, csak várni, hogy csengessen a futár.

Addig a szomszéd gépét nézegettem, és azon gyakoroltam, de szerencsére nem sokáig kellett Robi fúróját amortizálnom. Pontosan 5 munkanap után kezembe is vehettem életem első akkumulátoros fúrógépét.

Ezt részben Robinak, részben pedig az 50szazalek.com csapatának köszönhetem.