Mindennek meg lehet ma már a forrása

Olyan cégnél kezdtem el dolgozni, melynél igencsak változatosak a feladataim. Nekem kell feltalálnom magam egy csomó dologban. Ponyvajavítót kell például találnom, meg olyasmiket, melyekről sosem gondoltam, hová forduljak, ha ilyen kéne… Nekem nem is kellett, de olykor persze még magunk sem tudjuk, személyesen milyen dolgokat fogunk igényelni. Így sosem árt nyitott szemmel járni.

És a ponyvaszerviz sok egyéb mellett jól példázza, ma már bármilyen szervizt, boltot, bárminek a beszerzési helyét kutatjuk, sikerrel járhatunk rögvest. Szeretek ebben a korban élni…

Ha például otthonra kéne nekünk valami olyan jellegű dolog, mint a szappan alapanyag, mi sem természetesebb, hogy belefut az ember egy ilyen nagyszerű webshopba: pipereporta.hu. Persze, a Pipere Portába is azért könnyű belefutni, mert van már annyi pozitív tapasztalata velük eléggé sok embernek, hogy sok helyen írnak is róluk. Sok helyen ajánlgatják őket, szájról szájra terjed (manapság persze inkább netes oldalról netes oldalra) a hírük, és rengeteg lelkesítő történetet találtam arról, milyen jó dolgokat hozott már el ez a webshop, a kreatívabb emberek életébe.

szappan alapanyag

Bármilyen kellemes és kreatív ötletünk támad tehát, a megvalósíthatóság egy karnyújtásnyira van, és ilyen jellegű dolgok terén (mint szappan alapanyag ügyes felhasználása) a megvalósíthatóságnak egy fontos bázisa a jó raktárkészlet, minőségi árukból.

A netes dolgokról még egy keveset szólva, 2012 (!) óta íródó blogjuk van. Ők ezen terület szerelmesei, nem csak kiteszik a bolti, vagy a virtuális polcaikra, amit megvásárolhatunk tőlük, hanem ők dolgoznak is vele. A Youtube-on is beléjük lehet futni! Videókban kalauzolnak el a szappankészítés és egyebek világába! Hogy mik ezek az “egyebek”? Habszappanok, fürdősók, fürdőbombák, testápoló krémek, ajakír, gyertyák, parfümök és tehát szappan alapanyag is bőven van náluk, a szappankészítéshez.

Mik a konkrét termékkategóriáik a shopban? Szappanöntő formák, a szappankészítés alap dolgai és összetevői mellett, a gyertyakészítés alapanyagai, mint külön nagykategória, illatok, aromák minden mennyiségben, dolgok aromaterapeutáknak, parfümök és lakásillatosítók alapanyagai, csomagolóanyagok, eszközök ezek közül bármely típusú munkálatokhoz, szárazvirágok, szilikon lapok, élelmiszerek, de vannak náluk fertőtlenítő szerek és védő felszerelések is.

Ha van ismerősünk, aki eleve szereti az ilyesmit, neki ajándékutalványt is vehetünk a Pipere Portán, de én szeretnék mindenkit rábeszélni arra: most egy kicsit képzelje el, milyen fantasztikus hely lett az a világ, amelyben minden segítséget megkapunk, hogy szappant, vagy parfümöt készítsünk saját magunknak! És nem ám akármilyet… Kis utánaolvasással kiváló minőségű dolgokat. Ugye, milyen jó, hogy mindenre van már, aki ilyen mértékben specializálódik?

Felhívnám a figyelmet a kreatív ajándékötletekre! Egy gyertya mindig nagyon szépen mutat a szobában, és vannak rengetegen, akik tényleg szeretik a gyertyafény hangulatát. Ha mi készítünk ilyesmit és adjuk ajándékba, szerintem könnyű lenyűgözni valakit! Ez annak a kettősségéből fakad, hogy bár ma már minden elérhető egy helyen, ilyen tevékenységhez, mint a gyertyakészítés, ugyanakkor biztos, hogy az ismerőseink többsége még nem gondolt erre, így ha mi csinálunk nekik ilyen ajándékot, azzal levehetjük a lábáról bármelyiküket. A pipereporta.hu támogatja a határtalan variálhatóságot. Ha tudjuk valakiről, mi a kedvenc színe, amit valamiért nagyon szeret, készíthetünk ilyen színű gyertyát. Ha valaki egy illatot kedvel nagyon, akkor pedig szappant, pont olyan illattal.

Engem ez a dolog most nagyon megfogott. Kijelenthetem: új hobbim van, amit bárki másnak is ajánlok. Ha magatoknak készítetek szappant, vagy kozmetikumokat, azzal is sokkal beljebb vagytok, mintha az egyre drágulóbb dolgokat vásárolnátok rendre csak!