Ponyvaértékesítés közben illóolaj tanácsadás

A ponyvák értékesítése megfelelő szaktudást igényel, hiszen nem mindegy, hogy melyik típusú ponyvát mire használjuk. Vannak ponyvák, amik lenből vagy kenderből szőttek, ezek erősebb és durvább vásznak, vannak ponyvavászonból készült takarók is, és vannak természetesen ennél kicsit gyengébb anyagból készült ponyvák is. Azonban legutóbb nem a ponyva szaktudásomat kellett villogtatnom. Az egyik kedves vevőm mesélte, hogy a feleségének szeretne ajándékot venni, de neki nem igazán van róla fogalma, hogy mit is ajándékozzon. Ekkor eszembe jutott a Humanity Áruház, ahol természetes illóolajokat lehet kapni, és mivel a vevőm egy jó barátom is egyben, akinek a feleségéről tudom, hogy szereti a természetes alapanyagokat használni, így rögtön ezt a webáruházat ajánlottam neki.

El is küldtem neki gyorsan Messengeren ezt a linket: humanityaruhaz.hu/kategoria/100__tisztasagu_termeszetes_illoolajok_0, és elmeséltem, hogy mi mire használjuk ezeket az illóolajokat, mert van olyan, amit otthon is nagyon jól tudunk hasznosítani. Például takarításhoz vagy van, amitől nagyon jó illat lesz a lakásban, és bár tudom, hogy ez inkább ilyen női dolog, de én is szeretem, amikor friss illat van a lakásban. Ehhez a citrom illóolajat szoktuk beszerezni a Humanity Áruházban. De persze nem csak ilyen illóolajokat lehet kapni. Van cédrus, citromfű, édes narancs, fahéj, himalájai cédrus, menta, kakukkfű, levendula, manuka olaj és még nagyon sok olaj, mindet én sem ismerem azért, de az oldalon nagyon részletes leírásokat lehet találni minden olajról, arról is, hogy melyiket mire lehet használni. Van egy pár, amit mi rendszeresen használunk, így általában egy nagyobb pakkot szoktunk megrendelni, és ami nagyon előnyös, hogy szerencsére itt lehetőség van arra is, hogy nagyobb kiszerelésben vásároljunk illóolajokat, amiket nem feltétlenül találunk meg az üzletekben, illetve ilyen kínálatot én igazából még nem is láttam soha. Egyébként ezek az illóolajok gyógynövényből, virágból, fából, bokorból is készülhetnek, így nagyon sokfajta típus megtalálható. És persze a felhasználási köre is nagyon széleskörű.

Ugye, ahogy mondtam, hogy a takarításnál is van, amit használunk, lehet párologtatáshoz is használni, van olyan, amit kozmetikumok készítéséhez lehet használni. Úgyhogy én azt gondolom, hogy egy ilyen illóolaj csomagnak bárki nagyon örülne ajándékba. Amit még mindenképp kiemeltem neki, hogy itt 100% tisztaságú természetes illóolajokat lehet kapni.

Meséltem nekik, hogy egyébként nem csak a termékeiknél fektetnek hangsúlyt a környezetünk védelmére, figyelnek a csomagolóanyagra is, és mindig keresik az újabb környezetbarát megoldásokat.

És mivel mi már többször rendeltünk, így bátran tudtam ajánlani neki is, hisz nagyon sok termék megtalálható, nagyon bő a kínálat, a vásárlás viszont egyszerű. Szimplán csak a kosárra kattintva már kosárba is tudjuk helyezni a terméket. Persze itt még lehet tovább válogatni, hogyha több fajtát is akarunk venni. Mi mondjuk, ahogy említettem, egyszerre több illóolajat szoktunk vásárolni, de hogyha valaki csak egyet akar, akkor arra is lehetőség van, és ahogy bármilyen más webáruháznál egyszerűen rá kell kattintani a kosárra és már lehet is fizetni, úgyhogy ezt bárki könnyedén meg tudja oldani saját magának.

A barátom nagyon megörült a javaslatomnak nagyon tetszett neki az ötlet, és mondta is, hogy amint hazaér, már rögtön át is fogja nézni ő is a kínálatot a humanityaruhaz.hu/kategoria/100__tisztasagu_termeszetes_illoolajok_0 oldalon és fog rendelni erről az oldalról, hogyha már én is ilyen jó véleménnyel vagyok róluk, akkor csak is jó lehet.