Napenergia plusz program jelentkezés – már elindult!

Ha az ember jó helyen szimatol, akkor számos kérdésre hamarabb kaphat választ, mint mások. Egy szervizben sokféle ember megfordul és hallunk ezt-azt, nagyon sok témakörben. Engem kimondottan az aktualitások érdekelnek, nem szeretek filozofálgatni értelmetlen dolgokról, hanem az érdekel, hogy éppen mi zajlik a világban és esetleg milyen lehetőségről maradok le, ha nem hallom a szervizben. A napenergia plusz program jelentkezés például már elindult. Ezt is innen tudom, a szervizből.

Az egyik megrendelővel beszélgettem, aki megemlítette a napenergiapluszprogram.hu oldalt, mert szeretne majd napelemes pályázatot készíteni. A következő időszakban ugyanis megint lesznek vissza nem térítendő támogatási lehetőségek, amikor napelemes rendszerek telepítésére pályázhat a lakosság. Az, hogy most éppen kik fognak beleesni a kiválasztottak körébe igazán jó kérdés, mert 16 ezer ember ahhoz képest, hogy mennyien szeretnének napelemet a tetejükre, valószínűleg elég kevés. Éppen ezért a napenergia plusz program jelentkezés már elindult a napenergiapluszprogram.hu oldalon. Pontosan azért, hogy ha élesben is megnyitják a helyeket, akkor innen első kézben értesülhessen mindenki és senki se maradjon le a lehetőségről, aki valóban pályázni szeretne a maximum 5 milliós vissza nem térítendő támogatásra.

Én biztos, hogy szeretnék, hiszen ez egy remek lehetőség beszállni a napelemesek körébe. A napenergiapluszprogram.hu oldalon nem csak a jelentkezésre van mód, de arra is, hogy addig ajánlatot kérjünk egy napelemes cégtől, vagy mondjuk visszahívást arra vonatkozólag, hogy milyen lehetőségeink is vannak a pályázást illetően. Mert az még egyáltalán nem világos, hogy az utolsó részletekig milyen szabályok lesznek a pályázatra – de valamikor majd ez is biztosan kiderül.

Ami viszont már elindult, arra érdemes is feliratkozni. Nem kerül semmibe és mégis jó tudni, hogyha már le lehet adni a támogatási kérelmet. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy itt most valószínűleg tényleg túljelentkezés lesz, tehát aki előbb áll sorba, valószínűleg az lesz a nagyobb eséllyel befutó.

A napenergia plusz program jelentkezés csak néhány adat megadásából, aztán pedig pár kattintásból áll, nagyon időt se kell rá szánni. A weboldalon megtalálhattok hozzá mindent és még többet is olvashattok az egész üggyel kapcsolatosan. Kövessétek a fejleményeket és váltsatok ti is napelemre, mert erre megy a világ!