Van az a pont, amikor plasztikai sebészhez kell fordulni

plasztikai sebész Budapest

Nem minden a ponyvák körül forog, igaz nem rég sikerült egy nagyon jó szállítmányt elcsípnem tele jó minőségű ponyvákkal de sok minden történik a munka mellett otthon is, legfőképp a feleségemmel.

Korábban már meséltem arról, hogy a feleségem szemránc problémákkal küzd, és erre egy szuper krém jelentette számára a megoldást. Viszont be kell vallani, hogy van az a pont, amikor nem elegendő egy krém egy probléma megoldására, és muszáj szakértő orvoshoz fordulni.

Most nálunk egy olyan dolog került napirendre, ami már évek óta nagyon zavarta a feleségemet. Tudni kell, hogy a terhesség alatt viszonylag nagy túlsúlyra sikerült szert tennie, amit nagyon ügyesen le is adott a szülést követően, azonban a mellei megmaradtak olyan állapotban, ami a szülés utáni állapot volt. Itt már olyan méretről van szó, ami már mozgásszervi panaszokat okozott nála. Állandóan gerincbántalmakat tapasztalt, és fájt a válla és a nyaka a túlsúlytól, amit cipelnie kell. Így már egy ideje beszéltünk a mellkisebbítő műtétekről, amihez kerestünk plasztikai sebészt Budapesten. Így találtuk meg Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész weboldalát.

Az oldalát megnézve nagyon sok információhoz jutottunk a mellkisebbítéssel kapcsolatban. Így tudtuk meg, hogy milyen mellnagyobbodás fajták vannak, illetve mi történik a műtét előtt, és a műtéti utáni időszakban, valamint, hogy milyen korai műtét utáni mellékhatásokkal lehet számolni, illetve a későbbiekben mi várható.

Miután az oldalon elolvastunk minden hasznos információt, kértünk időpontot a Kelemed plasztikába. A találkozó során tájékoztattak minket arról, hogy a műtét altatás alatt történik, és az időtartama olyan körülbelül 2-3 óra között vállalhatunk.

Illetve tájékoztattak minket arról, hogy milyen vizsgálatokra van szükség a műtét előtt, így a műtét előtt nagy laborra kellett mennie a feleségemnek. Megnézték neki a vércsoportját, vércsoportját és ellenanyag szűrést végeztek, valamint mellkas röntgenre és nőgyógyászati szűrővizsgálatra is sor került, illetve emlőröntgen vizsgálat is volt. Több fajta műtéti típusról tájékoztattak minket. Van, amikor csak szimplán zsírleszívásra van szükség, és vannak különféle műtétek, amikor vágásra is sor kerül.

A műtét nagyon jól sikerült, és néhány szabály betartása után már haza is jöhetett, varratszedésre a második és a harmadik héten került sor. Elmondták, hogy néhány hónapig mire kell kifejezetten ügyelni, mi az, amit egyáltalán nem csinálhat ebben az időszakban. Nem is kellett külön kérdeznünk semmit, mindenről teljes körű tájékoztatást kaptunk.

A feleségem nagyon elégedett volt a végeredménnyel, és persze én is. Nagyon szép kerek és feszes mellei lettek. A feleségem el sem akarta hinni a műtét utáni első hetekben, hogy ilyen szép végeredményt köszönhet a doktor úrnak, aki minden konzultáción végig kedves, megértő és támogató volt. Pedig első körben nem is a formája volt a probléma, hanem a fájdalmak, amik a műtét után szinte azonnal el is tűntek, bónuszként pedig olyan gyönyörű mellei lettek, mint fiatalabb korábban. Mostantól ha valaki azt mondja nekünk, hogy plasztikai sebész Budapest városában, nekünk mindig Dr. Kelemen Ottó fog eszünkbe jutni.