Megoldódott a fűtés, irány a ponyvakeresés!

Nagyon bosszantó tud lenni, ha az ember tervez, szervez, aztán jön valami előre nem látható, nem várt dolog és minden a feje tetejére fordul. Egy pár hete velem is megesett: épp takaróponyvát kerestünk az új úszómedencénkre, amikor óriási tócsára figyeltem fel a gyerekszobában. A radiátorból jött. Keresnem kellett egy fűtésszerelőt, de azonnal!

https://vizszereles.net

Nagyon örültem, hogy ez az egész nem télen történik, amikor fűteni kell. De így, a nyári melegben is aggasztó volt a tócsa. Lázas keresésbe kezdtem a neten, és megkérdeztem a barátaimat is, meg az ovis szülőcsoportot. Az egyik anyuka a https://vizszereles.net oldalt javasolta, így hozzájuk fordultam.

Nagyon készségesek és segítőkészek voltak és már aznap kijöttek felmérni, hogy mi lehet a probléma. Jártunk már úgy korábban, hogy olyan szakembert hívtunk, akiről később kiderült, hogy trehány munkát végzett és még csak felelősséget sem vállalt ezért.

Szerencsénkre itt, a vizszereles.net-nél ilyen nem fordulhat elő, hiszen garanciát vállalnak a munkáért és több mint harminc éves tapasztalatuk van. A megbízhatóság szerintem az egyik legfontosabb tényező, ha az ember szakemberhez fordul. Hiszen nincs bosszantóbb dolog, mintha valaki azt hiszi, hogy megjavították a fűtését, csapjait, bármit, aztán kiderül, hogy mégsem.

És nem csalódtam, hiszen profin megoldották a problémát, én pedig tudtam tovább ponyvát keresni. Azóta pedig én is csak a vizszereles.net-et ajánlom mindenkinek.