De mi az a ponyvaszerviz?!

Lehet hogy ki fogtok nevetni, de én nem tudtam, hogy létezik ponyvaszerviz. Egészen addig, amíg szükségem nem lett rá. Vagyis nem nekem, hanem inkább a családnak. Van egy vitorláshajónk, ami nyáron a kikötőben van a Balatonnál, télen pedig a kikötő melletti “hajó parkolóban” áll. Ez teljesen jól működött egészen addig, amíg egyik évben építkezésbe kezdtek a parton, és a hajókat átmenetileg el kellett onnan szállítani. Egy télen keresztül otthon volt nálunk a kertben. Még szerencse, hogy elfért egyáltalán, és volt egy régi ponyvánk is amivel letakartuk.

A ponyva azonban már elég régi és megviselt lett az évek alatt…szóval emiatt szereztem tudomást a ponyvaszerviz létezéséről. Először viccesnek találtam azt a szót, hogy ponyvaszerviz, és nem is akartam elhinni, hogy létezik ilyen. Viszont a tulajdonossal szerencsénk volt, mert amellett hogy kitűnően megjavította a régi ponyvát, még egy hasznos weboldalt is ajánlott nekünk. A ház körül éppen felújítások zajlottak abban az időszakban, és nagy szükségünk volt egy megbízható klíma berendezésre. Ennek megtalálásában volt segítségünkre a ponyvaszerviz gazdája, amikor a Paco Haus webáruházat ajánlotta. Még egy plusz tippet is feljegyzett nekünk egy cetlire: AUX Klíma – PACO HAUS.

Ez volt az oka annak, hogy legelsőnek az Aux klímákat néztük meg amikor megtaláltuk a honlapot. Nem sokat gondolkoztunk, és a keresőbe egy az egyben bemásoltuk az AUX Klíma – PACO HAUS feliratot. A weboldalt nem volt nehéz megkeresni, és meglehetősen könnyű volt rajta kiigazodni. Nem volt túl bonyolítva semmi, a kategóriák között egyszerűen meg lehetett találni amit kerestünk.

A keresés megkönnyítése érdekében a rendelkezésünkre állt egy részletes kereső is. Ebben meg lehet adni, hogy milyen kulcsszóra vagy kifejezésre szeretnénk rátalálni. Be lehet állítani, hogy mindegyik szó szerepeljen-e az eredményekben, vagy pedig megelégszünk azzal is, ha bármelyik szerepel. Kategóriát szintén választhatunk, illetve megadhatjuk, hogy miben keressen: névben, cikkszámban, a termékek leírásában, vagy esetleg a gyártó vagy a termék honlap címében. Minimum és maximum árat is meg lehet határozni.

Az Aux klímákat a kategóriák között találtuk meg. Itt láttuk, hogy a weboldal nem csupán klíma berendezésekkel, hanem hőszivattyúval, fűtőszőnyeggel, fűtőpanellel, fűtőfilmmel is foglalkozik. Márka tekintetében is meglehetősen sok lehetőség érhető el. Az Aux mellett vásárolható Gree, Toshiba, Fisher, Panasonic klíma is.

A klíma manapság már nagyon fontos eleme szinte minden háznak és lakásnak, és sokféle szempontot kell figyelembe venni a beszerzésnél. Ezért a Paco Hausnál részletes kutatás előzi meg az egyes gyártók eladásra történő kiválasztását. Az eladásra kínált eszközök nagy része a hűtés mellett fűtésre szintén alkalmas, és a zajszintjük is viszonylag alacsony. Ez is nagyon fontos lehet, kifejezetten akkor, ha hálószobában szeretnénk elhelyezni a berendezést, vagy ha a szomszédok elégedetlensége miatt aggódnánk.

Ha szeretnénk, regisztrációval saját profilt is létrehozhatunk a weboldalon. A céggel kapcsolatos információkat, nyitvatartási időt, pontos címet, elérhetőségeket szintén megtekinthetjük. Ehhez az “Információk ” című felületet kell megynyitnunk. Itt olvashatunk a szállítással és fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról is. Személyes átvételre vagy kiszállításra egyaránt van lehetőség. Ennek költségeit kellő részletességgel tudatják a vásárlókkal. Fizetésnél választhatunk az előre utalás, az utánvét, vagy a helyszínen történő fizetés közül. Ha pedig további kérdéseink lennének, ezeket online üzenet formájában is feltehetjük. Az üzenet elküldéséhez egy adatlapot kell kitölteni, amelyben név, email cím, telefonszám, tárgy, és üzenet megadására van szükség.