A ponyva szervízben találtam megoldást a problémámra

Az elmúlt években mindig tartottam ponyvákat a kertemben. Nagyon hasznos eszköz, mérettől függően bármit le lehet vele takarni, és tökéletes védelmet nyújt az eső vagy a párás levegő ellen.

Éppen egy nagyobb ponyva miatt érkeztem a szakemberhez, aki készíti őket, amikor megláttam a műhelyében egy kisebb fekete eszközt. Kíváncsi természet vagyok, így megkérdeztem mi az. Elmondta, hogy ez egy légtisztító, amit a feleségétől kapott ajándékba. Megtisztítja a levegőt a szennyező anyagoktól és a kellemetlen szagoktól, illetve friss, tiszta levegőt biztosít.

Nagyon megtetszett, hiszen egy igazán hasznos eszköznek tűnik, és valóban friss, tiszta volt a levegő a szervízben, annak ellenére, hogy egy műhelyről van szó. Elhatároztam, hogy nekem is kell egy ilyen, mert mindig küzdök az állott levegővel.

Amikor hazaértem, kutatni kezdtem az interneten. Először is arra voltam kíváncsi, hogy mennyibe kerül egy ilyen eszköz, ezért beírtam a keresőbe, hogy “légtisztító árak”. Feldobott néhány oldalt, sőt néhány fórum is foglalkozott a témával. Így találtam rá a bestmarkt.hu-ra, ahol több ilyen termék is található.

Azt egyből láttam, hogy a légtisztító árak elég széles skálán mozognak. Természetesen az ár attól függ, hogy mekkora teljesítményű gépre van szükségünk, ezt pedig a szoba mérete határozza meg, ahová helyezni akarjuk. Én a nappalimban gondoltam elhelyezni a légtisztítót, hiszen itt töltöm a legtöbb időt. Ez egy 18 négyzetméteres szoba, így a kisebb teljesítményű gépek között kezdtem el nézelődni. Ez könnyen megoldható volt az oldalon található szűrők segítségével. Itt be tudtam jelölni, hogy mekkora a szobám mérete, és így csak azokat a termékeket dobta fel nekem, amikre szükségem lehet.

Hat darab olyan termék volt, ami szóba jöhetett nekem. Mivel ez már az az árkategória, ahol az emberek szeretnek alapos, megfontolt döntést hozni, én is jól átgondoltam, hogy melyik lenne közülük a legoptimálisabb választás. Ehhez nem kellett elhagynom az oldalt és kutatnom a termékek után, hiszen a leírásban minden fontos információt megtaláltam, sőt a vásárlói vélemények is sokat segítettek a választásban. Ha még ez sem lett volna elég, akkor pedig felhívhattam volna az ügyfélszolgálatot, vagy írhattam volna egy e-mailt a cégnek.

Végül egy közepes árkategóriájú gép mellett döntöttem. Nem volt könnyű a választás, hiszen a légtisztító árak még így, egy teljesítménykategórián belül is nagyban eltérnek egymástól.

A weboldalon az is kiderült, hogy a termékre 12 hónap garancia van, és várhatóan akár már másnap átvehetem az üzletben. Kérhettem volna házhozszállítással is, de nagyon közel lakom a bolthoz, így ezt a lehetőséget választottam.

A fizetés is nagyon gördülékenyen ment, sőt kaptam egy 500 Ft értékű kupont is, amiért feliratkoztam a hírlevélre.

Másnap délután már át is vettem az új légtisztítómat, és beüzemeltem. Azt hiszem, én leszek a következő elégedett vendég, aki pozitív véleményt fogalmaz meg a BestMarkt webáruházban.