Az Expresszboltban találtam meg a tökéletes ponyvát

Barátaim azt kérdezték, hogy miért nem építek inkább egy garázst az autóimnak? Mennyi energiát megspórolnék, ha egy takaróponyva helyett inkább a ház fala mellé fagerendából és polikarbonátból építenék egy 6 méter hosszú autóbeállót. Nekem azonban más terveim voltak azzal a hellyel és sokkal olcsóbbnak gondolom, ha az autómra takaróponyvát veszek. Ha tönkremegy, akkor veszek egy újat és semmi gondom nincs vele.

Már csak azt kellett kitalálnom, hogy hol kapom meg a legjobb ponyvát! Rákerestem a neten, és az árukereső weboldalon szembe jött velem egy számomra addig ismeretlen webáruház, a https://www.expresszbolt.com. Mivel az árukereső ajánlotta, így biztos voltam benne, hogy ez egy működő és megbízható webáruház, úgyhogy meg is néztem a kínálatát.

Az Expresszboltban árult autófelszerelések skálája igencsak széles. Először az autóvédő takaró ponyvát néztem meg. Számomra nagyon fontos volt a ponyva mérete. 470*180*150 cm-es kivitelben árulják, szürke színben. Ez egy L-es méret, amely pont megfelelő lenne az én kis kombi autómnak. Ez a ponyva négy évszakos kivitelű, védelmet nyújt egész évben az időjárási viszontagságok ellen, az UV szűrő technológia megvédi a napfénytől, a légáteresztő anyaga pedig megakadályozza, hogy hosszabb pihentetés után bepenészedjen az autó a ponyva alatt. Az ára 7.990 Ft, ami teljesen átlagosnak mondható. Megnéztem a webshopban, hogy a szállítási díj erre a termékre 1.590 Ft és 2-3 munkanap alatt kiszállítják.

Nem is értem, hogy mások miért építenek garázst meg fedett kocsibeállót… ez a ponyvázás tökéletes védelmet nyújt, gyorsan felszerelhető és leszerelhető, tényleg nem vesz többet igénybe néhány percnél. Néztem is tovább a webáruház kínálatát, mert ha már rendelek, akkor több, hasznos cuccot rendeljek egyszerre! Találtam egy vízlepergető fóliát, amit a visszapillantó tükörre lehet applikálni. Nagy esőben is bízhatok majd ezáltal a tükrömben, 990 Ft-ért mindenkinek megéri! Ha már a tükrömre gondoltam, akkor a karosszéria tisztítására is kerestem valamilyen szuper eszközt, egy antisztatikus kétoldalú autótisztító kendőre minden valamire való autótulajdonosnak szüksége van! Már most imádom az https://www.expresszbolt.com -ot, kitalálja, hogy mire van szükségem, és minden kapható is rajta!

Ha már vásárolgatok, akkor megnéztem, hogy mi hiányzik az autóból és eszembe jutott, hogy az elsősegély dobozomból felhasználtam néhány dolgot, amikor a szomszéd néni elesett az utcában, így pótolnom kell a belevalókat. A kosárba dobtam hát egy elsősegély nyújtó dobozt.

Felfedeztem, hogy különböző spray-ket, végőzsírokat is lehet kapni a https://www.expresszbolt.com-on, így betáraztam féktisztítóból, aljzatvédő spray-ből, vettem egy fényszóró polízoró készletet, fagyálló folyadékot télre és nyárra, mert nem árt felkészülni minden időjárásra. Ha már megvettem azt a tisztítókendőt, akkor vettem hozzá 3 tubus Motip polír és wax készítményt. Megláttam, hogy van keréktárcsa festék, ezüst színben… mióta a feleségem meghúzta a kereket, nagyon zavart az a karc a felnin, így most ki tudom javítani!

Úgy éreztem magam az Expresszboltban, mint kisgyerek a cukorkaboltban. Egyre több, egyre izgalmasabb termékkel találkoztam! Gyorsan ránéztem a kosár tartalmára, és már 14 terméket raktam bele elég nagy értékben, pedig csak egy ponyvát szerettem volna venni! Most már értem, hogy érzik magukat a nők a ruhaboltban, vagy a drogériában.

Online fizetés után már 2 munkanapon belül érkezett is a futár. Telefonon hívott fel az érkezése előtt. Megkértem kedvesen, hogy a csomagomat a szomszédnak adja be, csak hogy a feleségem meg ne lássa a szállítmányt. Ezt a trükköt tőle tanultam!

Tökéletesen meg voltam elégedve az Expresszbolt termékeivel és szolgáltatásaival. Ajánlom őket másnak is!