A ponyváktól a fogzási időszakban segítséget jelentő rágókáig

Nagyon sok mindent vásárolunk a neten, vagy ha nem is vásárolunk, akkor tájékozódunk, információkat szerzünk. Így a tekintetben is a netet vettük igénybe, hogy milyen rágókát szerezhetnénk be a kisbabánknak. Persze vannak olyan témák, melyekhez inkább a férjem ért, így amikor a ponyvákkal kapcsolatban keresett valamilyen javítási megoldást, lehetőséget, szervizt, akkor abban én egyáltalán nem vettem részt, hisz ez a téma igen távol áll tőlem.

imaginebaby.hu

Viszont a rágókákkal kapcsolatban már teljesen más volt a helyzet, együtt kerestük meg a számunkra optimális megoldást, és ezt az imaginebaby.hu webáruházban találtuk meg. Nagyon sokféle termék kapható itt, különböző rágómakik, melyek többféle színben is elérhetők, és formában, méretben kaphatók. BPA mentes anyagokból készülnek, mosogatógépben tisztíthatók és persze sterilizáló gépben is és az is fontos, hogy a babák is imádják. Miért is ne tennék, hisz az imaginebaby.hu rágómakijai igen jó hatást gyakorolnak a baba ínyére fogzás közben. Nagyon könnyű megfogni ezeket és ez fejleszti a babák motorikus képességeit is, sőt, a későbbiekben segítség lesz ez akkor is, amikor majd a fogkefével ismerkedik a baba. A felülete különböző textúrákból áll, a feje tetején lévő dudorok például segítenek a fájdalomcsillapító gélek hatékony felvitelében.

Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a legtöbb csecsemőnek 6 és 12 hónapos kora között fejlődnek ki a tejfogai. Széles skálán mozog az, hogy mikor jelenik meg az első fog, előfordulhat az is, hogy a babának az első születésnapja előtt egyáltalán nem nő ki egy foga sem. A babák egyébként háromhónapos koruk körül kezdik el felfedezni a világot a szájukkal, ekkor kezdik el a szájukba venni a kezüket és kezdődik meg az intenzívebb nyáltermelés. Jellemző egyébként, hogy az első fogak szinte mindig az alsó elülső fogak. A fogzás pedig fájdalommal jár, és ezt a fájdalmat tudjuk csökkenteni, mérsékelni az imaginebaby.hu rágókáival. Melyek hatékony segítséget jelentenek a mindennapokban.

De nem csak rágókákat kínál az imaginebaby.hu. Ha például egy kisbabának keresünk ajándékot, érdemes megnézni az ajándék boxokat. Ezek többféle színvilágban kaphatók és igazán hasznos ajándékokat tartalmaznak. Ez az XL box csupa hasznos, magas minőségű holmit rejt, így van benne például egy rágómaki, egy tányérszett, makilánc, előke, napszemüveg és textilpelenka is. Mindezt igazán ízlésesen csomagolják ajándékdobozba. Kisebb ajándékszettek is kaphatók különböző színekben, érdemes ezeket is megnézni. Hisz ha az imaginebaby.hu webáruházból vásárolunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy magas minőségű terméket kapunk, melynek a megajándékozott biztosan örülni fog.

Ezért is örülök, hogy rátaláltam az imaginebaby.hu webáruházra, a rágómakik miatt elsődlegesen, másrészt azért, mert most már tudom, hogy milyen ajándékot veszek majd, ha kisbaba születik a családban vagy a baráti körben. Az imaginebaby.hu szerintem jó választás. Nekem és a kisbabánknak is a rágómaki a kedvence. Nagyon sokféle színben kapható. Tényleg könnyű megfogni, még az apró kezeknek is. A fején lévő dudorok pedig nagy segítséget jelentenek a fogzásban. Nem egyszerű helyzet a fogzás. Minden baba máshogy éli meg, de mindenkinek segítség a rágómaki.