Végre eljutottam a fogorvosi rendelőig

Ez is egy átlagos hétnek indult, a szokásos hétfővel, mint az összes többi. Szólt az ébresztő, összekaptam magam, reggelit csináltam, felráztam a gyerkőcöket, természetesen kapkodva mindezt, mert késésben voltunk. Elvittem őket a suliba, majd miután kiszálltak a kocsiból, szép nyugodtan előkerestem a listám. Minden napra készítek egyet, hogy a lehető leghatékonyabban intézzem a teendőim. Erre a délelőttre csak egy tervem volt, mégpedig fogorvoshoz menni. Időpontom volt a Fogorvos Budapest-hez.

A fogaimmal nincsen semmi baj, mint az kiderült az ingyenes konzultáción, ahol felmérték fogaim állapotát. Csupán egy évek óta halogatott fogpótlásra lenne szükségem, ami miatt esztétikailag nem vagyok megelégedve a mosolyommal. Fogorvosom szerint erre a legmegfelelőbb megoldás a cirkon korona.

Utánanéztem a cirkon koronának, meghallgattam fogorvosom tanácsát, majd rövidesen döntöttem is. Hogy miért? Mert a cirkon korona tartós, nem törik, nem reped, tehát megbízható. Szinte meg sem lehet különböztetni az ilyen fogat, az eredeti fogtól, olyan természetes hatást kelt a cirkónium-oxidból készült váz, amely beborítja az egész fogat.

Így hát foglaltam időpontot, ami gördülékenyen ment. A weboldalukon keresztül tudtam foglalni, méghozzá úgy, hogy kitöltöttem egy rövid kis űrlapot: pár szóban kis üzenet formájában bepötyögtem, hogy miről is lenne szó, majd elküldtem. Ezután kerestek meg ők az időponttal, de olyan gyorsan, hogy meg is lepődtem. Már izgatottan vártam ezt a hétfőt.

Amint kitolattam a suli parkolójából, megcsörrent a telefonom. Az öcsém hívott, hogy szaladjak el a ponyvaszervizbe, mert rendelt a saját és az én autómra ponyvát. Teljesen kiment a fejemből, pedig már említette, hogy valamikor érte kell majd mennem. Ez nem szerepelt a terveim között, de úgy gondoltam még éppen belefér a fogászat előtt. Gyorsan elmentem a szervizbe, felvettem a ponyvákat. Nagyon kedvesek voltak, segítettek betenni őket az autómba, elmondtak minden tudnivalót. Hétvégére mondtak nagyobb esőt, majd ki is próbálom.

Már úton voltam a fogászatra, amikor újból megszólalt a mobilom. A kisfiam hívott, hogy otthon felejtette a sportfelszerelését és ma házi bajnokságot rendez az iskola. Tudtam, hogy el fogok késni, így telefonáltam a fogászatra. Elmondtam hadarva mi a problémám, elnézést kértem többször is. Nagy meglepetésemre nagyon rugalmasak és mindenekelőtt megértőek voltak. Segítőkészen és végig nagyon kedves hangon beszéltek velem, a variáló nővel a telefonban. Megkönnyebbültem, hogy gond nélkül tudtak adni egy másik időpontot, ráadásul délutánra. Teljesen felesleges volt izgulnom, hiszen a honlapon is felkeltette a figyelmem, hogy feltüntették, milyen rugalmasak és alkalmazkodóak a páciensekkel. Még el sem jutottam a fogászatra, de tudtam, hogy jól döntöttem, amikor őket választottam.

Amikor végre benyitottam a rendelőbe, kellemes légkör fogadott. Meg tudtam nyugodni, és felkészülni a fogpótlásra. A rendelőben mindenki kedves volt, nem éreztem magam feszélyezve. Örülök, hogy rászántam magam erre a cirkónium koronára, mert csodás lett a végeredmény. Ráadásul, nem csak lelkileg, de anyagilag is felkészülten tudtam menni, mert az áraik fel vannak tüntetve a honlapjukon is. Igaz, hogy ezeket nem minden esetben szabad készpénznek venni, mert változhat, de ahogy mondtam is, egy konzultáción is részt vettem előtte, ahol felállították a pontos tervet, így egy konkrét ajánlatot is kaphattam.

A cirkon koronának pedig valóban természetes a hatása, és ami még fontosabb, hogy sokkal magabiztosabbnak érzem magam, merek óriási mosolyt villantani. Ezek pedig mindennél többet érnek.