Ponyvák helyett most lakásbiztosításokat nézek

A munkámból kifolyólag szinte mindig a ponyvák körül járnak a gondolataim. Állandóan követem az újabb megoldásokat, újabb anyagokat, így a böngészési előzmény nagy részét is általában az ilyen téma tette ki. Most azonban átvette a szerepet a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldal, ugyanis idén a fő fókuszom a lakás biztosítása lett.

A https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas weboldal nagyon alaposan tájékoztat arról, hogy ki köthet lakásbiztosítást, azt is megtudtam itt, hogy milyen időtartamra lehet lakásbiztosítást kötni, és hogy mekkora a megfelelő biztosítási összeg, továbbá arról is van néhány gondolat, hogy mekkora összegre lehet számítani kártérítés esetén.

Valamint azt is itt tudtam meg, hogy betörés esetén 2 napon belül értesíteni kell a biztosítót. Amit nem tudtam, hogy lehet, az pedig, hogy bérlőként is lehet kötni lakásbiztosítást. Ezenkívül még sok más témát is érintenek az oldalon, ezért is olvastam már többször is át.

Van az oldalukon egy online kalkulátor is, aminek segítségével felmérhetjük, hogy mire számíthatunk, de én az ilyen online kalkulátorok helyett jobban szeretem, ha egy hozzáértő mondja el nekem, hogy pontosan miről is van szó, így inkább felvettem velük a kapcsolatot, hogy az igényeimhez mérten át tudjuk beszélni a kedvező lehetőségeket. Mert tudom, hogy nem mindegy, hogy milyen biztosítás, és jól meg kell gondolni az ilyet.

Rövid időn belül már jelentkezett is egy szakértő, akivel a legfontosabb dolgokat átbeszéltük telefonon. Igény szerint személyes találkozóra is lehetőséget biztosítanak, én ezzel éltem is. De a kalkulátorokkal akár itthonról is megköthetném a biztosításokat, ami jó lehetőség azoknak, akik bátrabban mozognak ezekben a témákban.