Ponyvaszerviz után jöhetett a kijelző csere

Viszonylag ritkán szoktam szervizbe járni, mert szerencsére az eszközeink hosszú életűek. Viszont amikor menni kell, akkor mindig próbálom a legjobb szervizeket megkeresni. Ennek több oka is van. Egyrészt azért, mert szerintem ha sikerül a legjobbat kiválasztanom, akkor tökéletes eredményt fogok kapni. Másrészt pedig azért, mert ha már igénybe veszek egy szolgáltatást, akkor azt szeretném, ha minőségi lenne.

Amikor a samsung galaxy a50 kijelző csere után keresgéltem, akkor bukkantam rá az interneten az LCD Fix kijelző specialistára. Budapesten az Allee-ban találhatók meg, ezért ha közel van hozzád, akkor szerintem nyert ügyed van velük.

Ez egy márkafüggetlen szerviz, ahol nem csak Apple vagy Samsung termékeket fogadnak, hanem ide hozhatod a Huawei és Xiaomi készülékedet is. Azonnali javítást vállalnak és bejelentkezés nélkül is elvállalják a kijelző cserét. Általában a legtöbb csere 1 órán belül el is készül. Éppen ezért nem kell napokat várnod arra, hogy sorra kerüljön a Te készüléked.

Amennyiben a samsung galaxy a50 kijelző cserére kerül a sor olyan feltételekkel szeretnéd egy szakember kezébe adni a készüléket, hogy bármiféle adatvesztés nélkül valósuljon meg a csere, akkor az LCD Fix ezt garantálni is tudja neked.

Feleslegesen nem nyúlnak hozzá a telefonhoz, tablethez, laptophoz. Ugyanis nem csak telefonokat lehet hozzájuk vinni, hanem egyéb készülékeket is. A weboldalon pontosan láthatod, hogy milyen termékekkel foglalkoznak.

Amennyiben kedvezményesen szeretnél tartozékokat vásárolni online vagy személyesen az üzletben, akkor nem kell mást tenned, mint a weboldalon megadnod az e-mail címedet és máris jogosult leszel a kedvezményre.

Amennyiben biztosra szeretnél menni és a samsung galaxy a50 kijelző cseréjét biztos kezedbe szeretnéd tudni, akkor csak keresd fel az Allee-ban az LCD Fix boltját. A nyitvatartási időben bármikor bemehetsz hozzájuk és a tőlük telhető legjobb minőségben és gyorsaságban fogják megcsinálni a cserét.

Ha egyéb szolgáltatásra lenne szükséged, akkor még ezeket vállalják: törött, hibás készülékek eladása, felújított készülék eladása, céges készülékflották javítása, védelme, árajánlat készítése biztosítási ügyintézéshez.

Bármilyen szolgáltatásra is legyen szükséged, az LCD Fix-el nem foghatsz mellé.