Ponyva helyett inkább fényvédő

Az időjárási viszontagságoktól meg kell védeni az autódat éppúgy, mint a saját bőrödet. A kocsinak ott a ponyva. És a te bőrödet mi vagy ki fogja megvédeni? A ponyva nem lehet mindre megoldás, így erre a kérdésre is más lesz a helyes válasz. 😉

A legkézenfekvőbb felelet, amit egyből adhatsz az az, hogy a napsugárzástól a fényvédő, a hidegtől és a szélfújástól pedig a meleg ruha, kesztyű és a hidratáló krém. Ha ezek a válaszok jutottak az eszedbe, akkor nagyon jól gondolkodsz. Ha pedig ezekre valóban figyelsz a mindennapokban, kiemelten a fényvédelemre, akkor Te tudatosan figyelsz magadra és a bőröd szükségleteire.

Az én világos bőrömre kiemelten kell figyelni a nyári időszakban, hiszen elég könnyen azon kaphatom magam, hogy pirosasra vagy netán tényleg pirosra változott a bőröm színe. Ami most még nem tragédia, hiszen a bőr hámlásával ez a pirosság eltűnik, DE a bőr nem felejt és később ihatom meg ennek a levét, ha most nem figyelek rá. Így amikor bejött a jó idő és a melegebb napsütés, fényvédők után kezdtem el kutatni, hogy melyik lesz a számomra legmegfelelőbb.

Fontos volt számomra, hogy a bőröm könnyen be tudja szívni, kényelmes legyen a használata és nem utolsó sorban, hogy ne csillogjon tőle az arcom nagyon. Így találtam rá egy patikai weboldalra.

Amikor megláttam az oldalukat, nagyon megtetszett. Már a neve is, Prevenció Patika,hangzatos volt és a lényegre tapint rá, hiszen a prevenció, vagyis a megelőzés, számomra is egy fontos dolog, így egyből szimpatikussá vált. Az oldal letisztult, egyszerűen lehet kezelni, illetve keresni a termékek között, mert az árucikkek kategóriákra vannak bontva, így egyszerűen megtaláltam a keresett termékeket. Tetszett az is, hogy több nevesebb márka terméke is megtalálható itt, így bíztam benne, hogy lesz olyan, ami el fogja nyerni a tetszésemet és az igényeimet is kielégíti.

Az oldalon több mint 100 termék található csak a fényvédelem kategórián belül, és ezek a termékek mind valamelyik világmárka egyik készítménye. Így a választási lehetőség nem lehet ugyan egyszerű, de ha konkrétan keresel valamit, akkor azt nagy valószínűséggel meg fogod találni ezen a weboldalon.

Utána kérdeztem pár barátnőmnél, hogy ismerik-e esetleg az oldalt, mert kíváncsi voltam, hogy valóban megbízható, és azt a terméket fogom kapni, amit rendelek. Ketten is azt mondták, hogy ők ismerik a Prevenció Patika weboldalt és már rendeltek is innen. A termékek szuperek voltak, teljes mértékben azt kapták, amit szerettek volna és a kiszállítás is gördülékenyen ment.  Sőt, még bankkártyás fizetésre is van lehetőség, így nem kell utánvétnél fizetendő illetéket pluszban fizetni és amikor megérkezik a csomag már csak át kell vennem.

A jó hírek hallatán úgy döntöttem, hogy akkor én is itt szerzem be a szükséges fényvédőmet és hidratáló krémemet. Ahogy szétnéztem az oldalon elém került a vitaminok kategória is és eszembe jutott, hogy lassan azokra is szükségem lesz, hiszen fogyóban vannak már.  A kosaramba helyeztem ezekből is néhány terméket és tovább mentem a fizetéshez.

Ahogy a lányok mondták, tényleg minden simán ment és gond mentesen. A csomagom pedig pár munkanapon beül meg is érkezett. Így, ha valaki legközelebb tőlem kérdezi meg, hogy ismerem-e a Prevenció Patikát, én is hasonlóan jókat fogok róla mondani.