Autós kellékeket árusító barátom új helyről rendeli a nyomtatókellékeket

Péter, akit még az egyetemről ismerek, és az autós felszerelések forgalmazásába olyan 5 éve kezdett bele, az utóbbi időben elég jól érezte magát, mert jól ment a vállalkozása. Ponyvát például én is tőle rendeltem 2-3 éve, mert akkoriban nála találtam a legjobb ajánlatokat.

Nemrég azonban, úgy egy hónapja, amikor szűk baráti körben, négyesben találkoztunk egy ebédre és kávéra, elmesélte, hogy a cég ugyan igen jól megy, van egy-két dolog, ami elég idegesítő, például az, hogy az iroda nyomtatókellékei rendszeresen késéssel érkeznek, annak ellenére ráadásul, hogy a kiszállításért is elég szép árat fizetnek.

Toner | Ingyenes Kiszállítás

Robi erre elmesélte, hogy húga, Móni tippjére ők pont mostanában kezdték el máshonnan rendelni a papírt, patront és a tonert, s rendkívül elégedettek ezzel az új webshoppal, ugyanis nagyon széles a választék, a kiszállításért pedig egy fillért sem kell fizetni. Ezenfelül kedvezmény is jár azoknak a vásárlóknak, akik egyszerre nem csupán egy, hanem két vagy három tételt is rendelnek.

Móni annak idején a Toner | Ingyenes Kiszállítás szavakkal keresett, így akadt rá erre a nem csak tonerből és patronból, de papírból is színes kínálatú üzletre.

Pár perccel azután, hogy Robi átküldte a webshop linkjét Péternek, már nem is volt kérdés, hogy Péter mindenképp kipróbálja a szolgáltatásukat. Panasonic, Lexmark és Sharp gépükbe is árult a hely megfelelő tonert, de tintasugaras Philips és HP nyomtatóikhoz is talált patront náluk. A garanciális feltételek is abszolút korrektnek tűntek, hisz nem csupán a gyári termékekre, de az utángyártott patronokra és tonerekre is biztosítottak garanciát.

Péter tehát egy héttel később már rendelt is tőlük, és maximálisan elégedett volt, hisz nemcsak hogy ingyen, de pontosan és kiszámíthatóan is érkezett a rendelése. Egy keddi nap délelőttjén adta le egyébként a rendelését, s csomagja már szerda délután ott volt a megadott címen, ráadásul a három órás időablaknak köszönhetően, amit a webshop szállító partnere, a GLS mindig megad, még igazodni is sokkal könnyebb.

Emellett egyébként a weboldal készlet-elérhetőséget jelző rendszere is nagy segítség a kalkulálhatóságban, hiszen a zöld pipával jelölt termékek esetén tudhatjuk, hogy gyors kézbesítéssel számolhatunk, közvetlenül a raktárról. Szóval, Péter tapasztalatai annyira pozitívak voltak, hogy még én is meg a családom is áttértünk erre a webshopra.

A weboldalon amúgy a termékek nagyon jól, két-három kattintással kereshetőek, még a nagynéném is pillanatok alatt képes volt elnavigálni rajta, pedig ő elég rosszul tájékozódik az interneten.

Tehát ha ti is te szeretnétek folyamatos kedvezmények mellett és ingyenes kiszállítással hozzájutni a nyomtatáshoz szükséges kellékekhez, akkor ezt a helyet mindenképp érdemes kipróbálnotok.