A ponyvaszervizben javasolták az olajwebshop.hu-t

Imádom az autóm, mondhatni a szemem fénye, még így nő létemre is. Szívesen csinosítgatom, tisztogatom bármikor. Nem nagy darab, de egy igazi csajos, vagány járgányról beszélhetünk. Sajnos annyira nem értek hozzájuk, de a párom segítségemre van mindebben. Például az is az ő ötlete volt az is, hogy a téli időszakban ponyvával takarjuk le a kocsimat. Így meg tudom védeni az időjárás okozta károktól, valamint kevésbé koszolódik, ami egy ilyen tisztaság-mániás hölgy számára maga a megváltás.

Nemrégiben sajnos az autó letakarására használt ponyvám megsérült. Muszáj voltam szerezni egy másikat, vagy valamit kitalálni, hogy megjavítsam, így mentem el egyik ismerősömhöz, aki ponyvaszervizben dolgozik.
Amikor betértem hozzá, beszélgetésbe elegyedtünk. Jól esett, ugyanis már nagyon régóta nem beszéltem vele, és örültem, hogy hallhatok róla. Mindig felüdülés egy régi jó baráttal társalogni. A beszélgetésünk során említettem meg neki, hogy éppen most cserél váltóolajat. Mintha csak gondolatolvasó lett volna, hiszen én is épp ez előtt állok! Gyorsan neki is álltam kikérdezni őt.

Átküldte az oldalt, ahonnan ő rendelt: Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Javasolta, hogy nézzek itt szét, hogyha váltóolajat szeretnék rendelni. Ő már évek óta innen szerez be minden szükséges dolgot, és nagyon elégedett velük. Nem hallottam még róla, de nagyon jókat mesélt. Ő mindig online rendeli meg, ami neki kell. Rendkívül széles a választékuk, és a rendelések feldolgozása is nagyon pontos. Soha nem tértek még el a megígért szállítási időtől, és ami náluk raktáron van az oldal szerint, az tényleg a raktáron van.

Otthon egy kicsit jobban utána néztem a cégnek. Elég szkeptikus vagyok már a korábbi rossz tapasztalataim miatt. Félek, hogy megint belebotlok egy kókler üzletbe, ahol nincs raktáron semmi, előre ki kell fizetni, majd személyes egyeztetéssel adják ide, amit vásároltam… Magyarul mondva nem szeretnék olyan helyről vásárolni, aminek nincs jó híre, bár Danit ismerve meglepett volna, ha ilyen helyet ajánl számomra.
A böngészőben remek értékeléseket kapott az üzlet. Nem csak a csillagok száma, hanem a szöveges értékelések is biztatóak voltak. Csupa jó szavakat írtak a vásárlók. A vélemények szinte egyöntetűen a remek kiszolgálásról és a minőségről szóltak. Mindemellett a közösségi médiában is hasonlóan jó véleménnyel voltak a boltról. Több, mint tízezer követővel rendelkezik, ami meglepett, hiszen egy olajakat és kenőanyagokat forgalmazó üzletről van szó, és hát valljuk be, nem ez a legpopulárisabb téma a Facebookon.

A sok jó visszajelzés után már bátrabban néztem szét az oldalukon. Igaz, még ott is elsősorban az információ gyűjtés volt a célom, azért jobban belemélyedtem már, miről is van szó. Nagyon megnyerő ez a szakbolt. Látszik, hogy nem foglalkoznak túlságosan sokféle dologgal, de épp ez az előnyük. A maguk területén verhetetlenek. Kenőanyagok és autós kiegészítők terén szerintem igazi versenytársuk sem igazán lehet a piacon, hiszen ekkora készletű bolt megfelelő működtetéséhez nagyon komoly szakmai háttérrel kell rendelkezniük.
Több, mint 20 márka kínálatából lehet választani, akár még ipari olajok közül is. Ezek mind megbízható forrásból származó termékek, ugyanis az olajwebshop.hu kiterjedt importhálózattal rendelkezik, és csakis eredeti motorolajokat forgalmaznak. Több állami cég, valamint önkormányzatok is mellettük teszik le a voksukat. Teljesen ledöbbentem, amikor olvastam, hogy az éves forgalmuk meghaladja az 1 milliárd forintot!
Ha ennyi ember és ilyen komoly vállalatok megbíznak bennük, az nem a véletlen műve. Ez tipikusan az az üzlet, amit egy vezető szenvedéllyel épített fel, beleadva minden szaktudását. Az ilyen boltok 5-10 év múlva is működni fognak.

A weboldaluk nagyon meggyőző, átlátható volt számomra. Szépen kategóriák szerint lehetett böngészni a különböző olajok, gyertyák, autóápolási kiegészítők között. Amikor már 100%-ig biztos voltam benne, hogy innen kellene rendelnünk, megmutattam a páromnak is. Lacinak is nagyon szimpatikus volt. Aznap este végig a termékeket nézegette, leírásokat olvasott róluk. Végül úgy gondolta, hogy szeretne szétnézni a boltjukban személyesen is, szóval úgy döntöttünk, hogy másnap felkeressük őket személyesen.

Budapesten több helyszínen is jelen vannak kényelmes nyitvatartási idővel, így csak választanunk kellett, melyikbe térünk be. Végül az óbudai szaküzletet választottuk, az esik útba munkából hazajövet.

A bolt már látványra is megfogott minket. Könnyen észrevehető volt, gyorsan megtaláltuk, hova kell menni.
Belépve rögtön a szemünk elé tárult a hatalmas választék, szinte elvesztünk a bőség zavarában. Természetesen a webáruházban is látszódott, hogy mennyire sok termékük van, de így, kipakolva a polcra szinte ámulatba ejtő volt. Soha nem gondoltam volna, hogy olajból ennyi féle lehet.

Hirtelen nem is tudtuk, hogy hol kezdjük, de az egyik kedves eladó rögtön a segítségünkre sietett. Tudása és szakértelme lenyűgöző volt. Elmeséltük, mi a helyzetünk, és máris mondta rá a megoldást. Sorra mutatta a páromnak a különféle olajakat, mindről részletes tájékoztatást adva neki. Olyan volt, mint egy két lábon járó termékkatalógus egy kis tanacsadói funkcióval megspékelve. A webshopban is mindenről kaphatunk egy teljes körű leírást, de szerintem ez a dolgozó azt is tudta, amit még az oldalukon sincs feltüntetve. A páromnak olyannyira szimpatikus volt ez a hozzáállás és az, hogy nem tudott olyan kérdést feltenni, amelyre nem kapott volna szakszerű választ, hogy nekiláttak beszerezni még pár dolgot.

A bevásárlásunk eredményeképp nem csak az én kocsimba vettünk olajat, hanem az övébe is, valamint számos autóápolási terméket is a pénztárhoz vittünk. Még egy új ablaktörlő lapátot is, ugyanis azzal már jó ideje kínlódok. Amikor a fizetésre került a sor, nagyot néztem. Sokkal többre számítottam. Ilyen jó minőségű termékeket ilyen kiszolgálással nem lehet máshol venni. Természetesen nem az ár volt a döntő, hanem a képviselt minőség, ám nem bántam, a pénztárcánk is fellélegezhet egy kicsit.

Az eladó felhívta a figyelmünket, hogy a blokkot ne dobjuk el. Először nem értettük, miért, aztán elmondta ennek is az okát.
Egyedülálló módon 30 napos elégedettségi garanciát adnak a termékeikre. Ez azt jelenti, hogyha egy hónapon belül kiderülne, hogy bármi gondunk van a termékekkel, akkor indoklás nélkül visszaküldhetjük vagy visszavihetjük őket a boltba. Ráadásul, ha visszaküldésről van szó, nem csak az indoklás maradhat el, hanem még a szállítási költség sem minket terhel, hanem az olajboltot. Ezt tényleg csak olyan üzletek tehetik meg, amelyek kellően magabiztosak a termékeik minőségét és a kiszolgálást illetően. Itt tényleg a vásárló a legfontosabb. Így már kezdem érteni, hogyan tudnak ekkora forgalmat generálni. Az elégedettség mindenek felett áll.

Az általunk vásárolt olaj tökéletes volt. Még a szerelő is megdicsérte. Ettől jobbat még sehol sem kaptunk, a vásárlói élményről már nem is beszélve. Az Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldal valóban egy megbízható, díjnyertes üzlet.

Annyira elégedettek voltunk, hogy végül mi sem tartottuk magunkban a véleményünket. A Google keresőjében, és a közösségi médiában is kifejeztük tetszésünket. Igaznak vélem a mondást, miszerint a jó bornak nem kell cégér, és most már azt vallom, a jó boltnak sem.

Azóta már visszatérő vásárlókká váltunk, nagyon szeretjük az olajwebshopot. Regisztráltunk az oldalon, így a rendelés is gyors, továbbá a házhoz szállítás is rövid idő alatt megvan, és a díja sem drága, bizonyos esetekben még ingyenes is. Nem volt még olyan dolog, amit itt ne tudtunk volna beszerezni. Bátran ajánljuk őket mindenkinek, kenőanyagok terén valódi specialisták, jobbat ki se lehetne találni!

Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból