Na, mit találtam a ponyva alatt?

Éppen a garázsban kerestem a ponyvánkat, mert egy nagy vihar közeledett, és ezért szerettem volna letakarni a kocsit, mert nem rég vittem fényezésre.

Jól el volt dugva az a ponyva, legalább fél órába telt nekem, mire sikerült ráakadnom.

De nem is ezért érdekes ez a történet!

Mikor kihúztam a ponyvát a helyéről, egy könyvet találtam alatta. Elképzelésem sem volt, hogy mi lehet az, így izgatottan utána nyúltam, hogy megnézzem azt. Nem kis meglepetés ért engem!

Egy nagyon régi fotókönyv volt az, még a nagyszüleimről! Rögtön arra gondoltam, hogy érdemes lenne egy saját fotókönyvet készítenem a családomról is, hiszen ez egy mindig szép emlék marad.

Arról azonban fogalmam sem volt, hogy hogyan is kezdjek ehhez hozzá.

Aztán ráakadtam a sooters.hu weboldalára, ami egyből megtetszett nekem!

Jó sok mindennel foglalkoznak itt, és szerencsére a fotókönyv készítés is köztük van!

Egy online szerkesztő segítségével gyorsan és egyszerűen meg tudtam nekik adni, hogy milyen fényképalbumot is képzelek el magamnak. A szerkesztő tényleg nagyon részletes, de ez egyáltalán nem teszi bonyolulttá a használatát!

fotókönyv

Úgy döntöttem, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha úgy rendelem meg a terméket, hogy azt egy futárszolgálat hozza ki nekem. A fényképes könyv meg is érkezett időben és tökéletes állapotban!

Mikor átvettem, egyből tudtam, hogy a lehető legjobb döntést hoztam ezzel a szolgáltatóval! Egészen biztos vagyok benne, hogy még fogok tőlük rendelni sok mindent, mert a választék között még nagyon sok jópofa dolgot láttam! Például van lehetőség puzzle rendelésére is, amit a fiam nagyon imád, így ez lesz majd a születésnapi ajándéka!