Ponyva helyett végre szérumra költhetek

Végre elkészült a garázsom! Így már nem kell bajlódni a ponyvákkal, amik ugyan mindig jó szolgálatot tettek, de nem voltak túl hosszú életűek és bonyolult is volt a beszerzésük. Néhány havonta mindig plusz kiadást jelentettek számomra, így nagy megnyugvás számomra, hogy a kis autóm végre egy fedett garázsban pihen a ház udvarán.

Közben nemrég értesültem róla, hogy a hatalmas hype övezte arcszérum a Florence-től már itthon is kapható! De nem csak szérum található meg náluk, hanem tonik, arctisztító tej és hidratálókrém is, így egy teljes rutint lefedhetünk kizárólag a Florence bio termékeivel.

Mitől is bio? A klinikai tesztek és a kapott minősítések garantálják a megfelelő színvonalon teljesítő termékeket, egyúttal számos jótékony hatással bíró összetevőik garantálják a bőr megfelelő ápolását és védelmét.

Mivel számomra nagyon fontos, hogy a bőrömet a lehető legkörültekintőbben ápoljam, az egész rutinomat úgy alakítottam ki, hogy az egyik Florence bio termék, a legendás szérum legyen az egyik legfontosabb pontja. A szérum könnyen beszívódik, nem irritálja a bőrt, cserébe pár csepp is elég belőle, és smink alá is tökéletesen használható. Azért még előtte mindenképp feltennék egy könnyű hidratálókrémet is, ami kiválóan működik együtt a szérummal. A Florence hidratálókrém többek között retinollal és hialuronsavval lép fel az apróbb ráncokkal és a nem egységes bőrképpel szemben.