Nem csak ponyva kellhet egy esküvőre!

Sok mindenre jó a ponyva. A mi esetünkben bebizonyosodott, hogy hasznos segítség az autó tulajdonosoknak. De ugyanígy jól jöhet például egy esküvőre is. Nagy divatba jött az utóbbi években, hogy akár részben, akár egészben, de szabad téren tartsuk a szertartást vagy akár a lakodalmat. De ebben az esetben nem lehetünk teljesen nyugodtak: bármikor eleredhet egy nyári zápor vagy zivatar. Erre az esetre pedig a legjobb, ha előre készülünk jó néhány ponyvával, nehogy ez legyen az akadálya az eskü létrejöttének!

De a mai modern világban vannak olyan új eszközök is, amik izgalmasabbá és felejthetetlenné tehetik a nagy eseményt. Ilyen például a fotófal bérlés is. Ez akkor a legérdekesebb, ha kölcsönzünk mellé egy selfie gépet is. Ezt például itt is megtehetjük. Azoknak, akik még nem láttak ilyet, elmondom, hogy hogyan is néz ez ki. Adott egy fényképezőgép, amivel akármennyi fotót készíthetünk magunkról, akár a barátainkkal, családtagjainkkal együtt is. Ehhez a cég, aki az eszközt biztosítja, mindenféle vicces kiegészítőt is a rendelkezésünkre bocsát: például papír bajuszokat, szemüvegeket, parókákat, kalapokat. Még egyedibbek lesznek a fotóink, ha választunk hozzá egy az eseményhez passzoló fotófalat is. Szerintem esküvőhöz a rózsás vagy a szívecskés passzol a legjobban.

Úgy működik a dolog, hogy 3 csomag közül választhatunk: 4, 6 vagy 8 órára szeretnénk kibérelni a selfie gépet. Ha már egyet kiválasztottunk, de mégis olyan jól alakul a hangulat, hogy szeretnénk tovább biztosítani az élményt a vendégeinknek, akkor 13 000 Ft óradíjért kérhetünk hosszabbítást. Ez azért lehetséges, mert az esemény során végig a helyszínen van egy szakember, aki segít beüzemelni a gépet, illetve bármilyen probléma vagy kérdés esetén segít a vendégeknek. Szóval a rendelkezésünkre álló időszakban korlátlan számú fotót készíthetünk és nyomtathatunk ki. Amennyiben az esemény a főváros területén kerül megrendezésre, a kiszállásnak nincs extra költsége. Ha pedig vidéken, akkor Budapest határától számolva 60 forintot kell fizetnünk kilométerenként.

Mindezek mellett arra is van lehetőség, hogy előre beállítsunk egy keretet vagy feliratot, ami minden képen megjelenik. Így például Réka & Balázs 2022 egy lagzi alkalmával, vagy Pingvin Panzió egy céges rendezvényen.

Persze digitális formában is elkérhetjük a fotókat, hogy meg tudjuk osztani facebookon és instán. A mai világban mégse lenne hivatalos egy esemény, ha ezt nem híresztelnénk el a világban.

Ahogy már korábban is említettem, nem csak esküvőkön lehet jó eszköz a selfie gép és a fotófal bérlés. Jó marketing célokat szolgálhat, ha például népszerűsíteni akarunk egy rendezvényt, ami minden héten vagy hónapban ismétlődik. Akik elsőként eljönnek, azok megosztják a közösségi médiában az itt készült vicces fotóikat, amikről lerí, hogy milyen jól érezték magukat. Ezt meglátják a barátaik és ismerőseik, akiknek megtetszik és legközelebb ők is eljönnek. Majd a következő héten ők is kiposztolják és így végül már inkább az lesz a problémánk, hogy létszám limitet kell bevezetnünk.

Szerintem céges csapatépítő programra is hasznos lehet. A kreatívabbnál kreatívabb képek készítése összekovácsolja a kollégákat és olyan pillanatokat hoz létre, amikre később is szívesen emlékeznek vissza. Erre pedig meg is lesz a lehetőségük, hiszen ott vannak a fotók digitális és papír formában is.

Egyszóval szerintem a selfie gép és a fotóval remek eszközök az emberek szórakoztatására. Ha egyszer lesz esküvőm, én is szívesen bevetném. Olyan jó lenne öreg koromban így visszaemlékezni erre a fontos napra!