Szervizelés mellé még plusz tanácsokat is kaptam

Korábban még sosem jártam ponyvaszervizben, viszont amikor először voltam ilyen helyen, akkor sokkal többet kaptam tőlük, mint amit reméltem. A szervizelés mellett az elektromos kerékpárokról is sokkal többet megtudhattam, és jó tanácsokkal láttak el.

Hazaérve az AB-Roncs motorbolt oldalán pedig az Elektromos kerékpár áraknak is utána tudtam nézni. Érdekelnek az Elektromos kerékpár árak? Akkor látogass el Te is az oldalukra.

A honlapjuk nagyon informatív, ezért sok hasznos és fontos dolgot megosztanak az oldalra látogatókkal. Nem csak az elektromos kerékpárakról van sok információ az AB-Roncs motorbolt oldalán, hanem minden olyan termékről tájékozódhatsz, ami megtalálható a kínálatukban. Ilyen például a különféle márkájú biciklik: Dema, Csepel, Ztech, Neuzer, Gepida. Ezek mellett kapható még náluk motoros és kerékpáros ruházat, táskák, kiegészítők, bukósisakok, protektorok, gumik, szerszámok.

Ha megtetszik valami az oldalukon és vásárolni szeretnél tőlük, akkor több szállítási mód közül is tudsz választani: személyes átvétel a Dunaföldvári üzletben vagy házhoz szállítás. Ebben az esetben a csomag megérkezése 2-7 napot vesz igénybe. Viszont jó hír, hogy 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenessé válik a kiszállítás. Ha több dologra is szükséged lenne, akkor érdemes lehet egyszerre megvásárolni őket, hiszen így a szállítás költsége nem lesz plusz kiadás.

Amennyiben biciklit vásárolsz az AB-Roncs motorbolt oldalán, akkor van egy plusz jó hírem a számodra. A kerékpárokat összeszerelve és üzembe helyezve kapod meg. Ennek köszönhetően ezzel neked már nem kell foglalkoznod.

Minőségi termékekre lenne szükséged a motorodhoz vagy biciklidhez? Akkor válaszd az AB-Roncs motorbolt oldalát, ahol számos termék közül választhatod ki a számodra legjobbakat.