Egyedi póló készítéséhez kaptunk ihletet a ponyvásnál

Esküvőszervezés és ponyvabolt látogatás – ilyen is csak az én fejemben kapcsolódhat össze

Nemrég nagy eseményre kellett felkészülnünk a családban: a lányom esküvőjére. Mi egyedi megoldásban gondolkodtunk az alkalomra, amely biztosan minden résztvevő számára felejthetetlenné teszi majd az alkalmat. Ugyanakkor ez jóval több feladatot, szervezést, tervezést ró ránk, a szűk családra. De örömmel vetettük bele magunkat a szervezésbe és a tervezésbe, hiszen így valóban a miénk tud lenni az esemény. Valódi ünnep költözhet a szívünkbe. Hiszen az előkészítés minden egyes fázisában részt veszünk, így sokkal közelebb érezzük majd magunkhoz, ami a nagy napon történik. A lányommal azt találtuk, ki, hogy csak egy szűkebb családi és baráti kört hívunk meg magunkhoz a vidéki nyaralónkba ünnepelni. Ott viszont a kertben felállítunk egy nagy sörsátrat, és mindenki mulathat kedvére!

Színpompás sátrat szerettünk volna, ezért az egyik hétvégénket arra szántunk, hogy ellátogassunk különböző ponyva boltokba, ponyva szervizekbe, és megnézzük, hol milyen a kínálat, mi a felhozatal. Azt vettem észre, hogy az ilyesfajta üzletekben mindig nagyon barátságosak az eladók, ugyanis minden egyes alkalommal szóval tartottak bennünket. Szinte együtt osztoztak az örömünkben, és mindent megtettek azért, hogy megtaláljuk a nekünk leginkább tetsző ponyvát. Egy ilyen boltlátogatás alkalmával lettem figyelmes az egyik vevőn egy igazán feltűnő mintázatú pólóra. Nagyon megtetszett, mert akármilyen alaposan szemügyre vettem, nem tudtam felidézni, hogy valaha is láttam volna hasonlót bármelyik üzletben. Az utcán sem láttam még ilyesmit senkin! Erről pedig az jutott eszembe, milyen mókás lenne, ha a lányomnak és a vejemnek az esküvői ajándékok mellé egyedi készítésű pólót is csempésznénk.

Egyedi póló készítése a násznépnek a LolMarkt csapatának segítségével!

Az egyedi póló készítése persze nem kis feladat, de szerencsére megtaláltuk a profi segítőket hozzá. Az interneten ugyanis a ponyvaboltos látogatás után lázas kutakodásba kezdtünk a férjemmel. Így találtunk rá végül a LolMarkt webáruházra, ahol csodaszép egyedi dizájnnal rendelkező pólókat készítenek! Első szempillantásra szimpatikussá vált az oldal és az ott szereplő lehetőségek. Az oldalon ugyanis olyan széles választékkal találkoztunk, amit elhinni is alig lehet! A csapatnak szinte minden neves eseményre van valamilyen ajánlata, ha valaki egyedi póló készítésén gondolkodik. Márpedig mi lehetne nagyszerűbb ajándék, mint egy saját, személyre szóló és személyre szabott póló?! Mondtam is a férjemnek, hogy ez az oldal egy kincs! Rengeteg inspirációt adott, az itt látott ötletekből szinte az egész családot fel tudnám öltöztetni egyedi pólókkal!

Ahogy az oldalt böngésztem, egyre szimpatikusabbá vált a csapat, aki az egyedi póló készítésével foglalkozik. A LolMarkt-nál ugyanis egy igen tehetséges grafikus segíti az ügymenetet. Tehát akkor sem kell félned, ha nincs konkrét elképzelés a fejedben. Ha csak néhány darab pólót szeretnél rendelni, azt akár az üzletben is megteheted, és ekkor személyesen is lehetőséged van egyeztetni a grafikussal a mintáról. Ne szégyelld, ha még nem kiforrott a koncepciód! A grafikus ugyanis segít véglegesíteni az elképzelésedet, hogy aztán olyan végeredményt kapj, ami maximálisan megfelel az ízlésednek, és amivel maradéktalanul elégedett tudsz lenni. Legyen szó Valentin napról, anyák napjáról, lánybúcsúról, vagy bármely jeles eseményről, egy ilyen ajándékkal biztosan nem foghatsz mellé! Ha pedig még hezitálsz és bármi kérdésed lenne, vedd fel a telefont, és munkanapokon 08:00 és 15:30 között telefonálj rá a csapatra további információért.

A cégeket sem hagyják magukra, miért ne rendelhetnének egyedi céges ajándékot?

Persze a LolMarkt, ahogyan a honlapjukon is olvasni fogjátok, nem csak természetes személyeknek áll rendelkezésre. Egy egyedi tervezésű, céges logóval ellátott póló nagyszerű emlék és remek ajándék lehet bármilyen céges rendezvény vagy csapatépítő alkalmával is! Ebben az esetben persze feltételezhetően nem csak egy-két darabot szeretnének berendelni a cégek, így sajnos személyes konzultációra nincs lehetőség. Azonban ilyenkor is biztosított a dinamikus egyeztetés és a felejthetetlen végeredmény. A cégek ugyanis igénybe tudják venni a honlapon feltüntetett online árajánlatkérőt, vagy akár a megadott e-mail címen is tudnak egyeztetni a kérésről. A minta véglegesítésével a LolMarkt pedig elektronikus úton küldi meg a látványtervet, illetve, ha az elfogadásra került, a végleges árkalkulációt is. Az árat ugyanis sok minden befolyásolhatja a darabszámon túl, például a minta összetettsége is, vagy hogy milyen betűtípust, színkészletet szeretne használni az ügyfél.

Minőségi munka, elégedett ügyfelek – próbáld ki te is!

egyedi póló készítése

Az egyedi póló készítése folyamán arra is nagy hangsúlyt fektet a csapat, hogy minőségi munkát adjanak ki a kezük alól. Így a póló anyaga is finom pamut vagy pamut-poliészter, erre kerül rá a minta. A mintát a formáktól és a feliratoktól függően legtöbbször szitanyomással, esetleg transzfernyomással valósítják meg. De ha a minta vagy a megrendelt mennyiség úgy kívánja, akár a digitális nyomtatás is szóba jöhet, ahogyan azt a lolmarkt.hu-n is olvasni lehet. Egy a lényeg, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely biztosan időtálló, és amelyről nem jön le a minta már az első mosásnál! Engem teljesen elvarázsolt a LolMarkt csapata és szakértelme, de a java még csak most következik! A csapat ugyanis külön kategóriát szentelt a női és a férfi pólóknak, így nem csak mintában, de a pólók méretét és szabását tekintve is mindenki megtalálhatja azt a típust, ami a leginkább megfelel az elvárásainak.

Egyedi pólót mindenkinek!

Emellett pedig nem csak felnőtt, de gyerek pólók is elérhetők a kínálatban, így a legkisebb porontyoknak is tudunk egyedi ajándékot adni a násznépben! De ha valaki az egyedi póló készítésénél is messzebbre merészkedne, az készíttessen pulóvert magának vagy a családjának, barátainak – egyszóval bárkinek, akit meg szeretne lepni egy ilyen egyedi ajándékkal. Sőt! A jelenlegi pandémiás helyzetben talán sokaknak az arcára mosolyt csalna, ha a LolMarkt csapata készítené az egyedi mintás szájmaszkokat a viselőinek. Ha kíváncsiak vagytok ezekre a lehetőségekre is, mindenképpen nézzétek meg, milyen minta ötleteket ajánl nektek a LolMarkt! A mintákat, feliratokat ráadásul tematikus kategóriákba gyűjtve találjátok az oldalon, így keresgélni is nagyon kézenfekvő a különböző elképzelések között. A lányomnak például biztosan foszforeszkáló feliratú pólót képzelnék el, a férjemnek pedig valami horgászattal kapcsolatos mintában gondolkodnék. Micsoda szerencse, hogy a LolMarkt csapatával mindkét ötletet meg tudom majd valósítani!

Reméljük, hogy mihamarabb vége szakad ennek a jelenlegi, pandémiás időszaknak, hogy végre nyélbe tudjuk ütni az esküvőt és a családi esküvőszervezést. Annak azonban nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a jópofa oldalra és erre a tehetséges csapatra! Ki gondolta volna, hogy a ponyva szaküzletben fogok ilyen téren ihletet kapni! Ti készíttettetek már egyedi pólót ajándékba? Esetleg van már valamilyen tapasztalatotok a LolMarkt csapatával? Ha még nincs, most itt az idő megismerkedni velük – jó szórakozást hozzá!