A nap, amikor ponyvát és pénztárcát is sikerült vennem

A férjem már jó ideje áhítozik egy új ponyva után, amit leginkább a kerti bútorok letakarására használ. Most mit mondjak? Egészen egyszerű vágyai vannak az uramnak, ezért gondoltam, hogy meglepem a születésnapjára egy vadiúj ponyvával. Eléggé hamar megtaláltam, amit kerestem, illetve úgy éreztem, hogy kéne még valami kis apróság a ponyva mellé, mégiscsak a születésnapjáról van szó.

Mivel a pénztárcája is eléggé kopottas volt így kitaláltam, hogy a ponyva mellé még ezt is kerítek neki. Be is írtam a keresőbe, hogy férfi pénztárcák és tulajdonképpen így keveredtem az www.annataska.hu weboldalára.

Bevallom, hirtelen én se nagyon értettem, hogy a férfi pénztárcák keresésre, hogyan kerültem egy első ránézésre egy női táskás oldalra, de szerencsére elég hamar megtaláltam, hogy a pénztárcák aloldalon vannak a férfi termékek is. Nagyon megörültem ennek a felfedezésnek, mert rögtön láttam, hogy minőségi termékekről van szó, mindegyik szépen megmunkált bőr pénztárca, elismert márkák készleteiből. Ami még nagyon tetszett, hogy nagyon részletesen lehetett szűrni a keresésnél, tulajdonképpen, megszabhattam, hogy milyen színű, milyen méretű és milyen márkájú pénztárcákat mutasson. Ami pedig a hab a tortán, hogy mindegyik terméken -21%-os kedvezmény volt érvényben így egyértelmű volt, hogy nem hagyhatom elúszni ezt a lehetőséget. Végül sikerült is egy elegáns fekete bőrpénztárcát választanom és rögtön be is tettem a virtuális kosaramba. Mivel nagyon büszke voltam magamra, hogy ilyen gyorsan megoldottam az ajándék kérdést, úgy éreztem nekem is kijár egy kis jutalom, ezért tovább nézelődtem az annataska.hu oldalon, végül mégiscsak, úgy néz ki, hogy sikerült megtalálnám az internet legjobb táska nagyhatalmát.

És pedig azt kell, hogy mondjam, hogy nem csak első ránézésre tűnt annak az oldal, hanem valóban az. Eleve kezdjük ott, hogy az oldal dizájnja nagyon szép, abszolút egy profi oldalra utal. Szép és letisztul pasztell színek jellemzik, a felső fejlécen azonnal láthatod, hogy milyen fő márkákkal találkozhatsz a kínálatban, a bal oldali menüsávban pedig termékek kategorizálását lehet megtekinteni. A főoldalon, ami még szerintem nagyon el tudja csábítani az embert, hogy több ponton is folyamatos diavetítésekben láthatjuk az oldalon szereplő táskákat, ízléses kompozíciójú képeken.

Nyilván az ember rögtön kedvet kap egy kis nézelődésre, így én is azonnal elkezdtem bogarászni a különböző táskák között.

Először márka szerint kezdtem el nézelődni, ugyanis az https://www.annataska.hu/ oldalon, sok neves gyártó mellett, az egyik kedvencem is megtalálható, vagyis a Tamaris. Hatalmas volt a választék, több oldalon keresztül lehetett lapozgatni az összes Tamaris táska között, aminek egyszerre örültem, meg egy kicsit zavarba is jöttem, szóval gyorsan összeszedtem a gondolataimat és a szűrési beállításoknak köszönhetően le tudtam szűkíteni a keresést.

Pár kattintással pedig máris előttem volt az összes M-es méretű hátitáska, így már jóval könnyebb volt a választás. Akkora mákom volt, hogy nem csak a férjem pénztárcájára volt 21%-os kedvezmény, de a kiválasztott hátitáskára is, így kettő akciós termék is landolt a kosaramban.

Szerencsére a fizetésre rengeteg lehetőség van, vagyis fizetési opció, szinte bárhogy meg tudod oldani. Nyilván, ha nagyobb biztonságban érzed magad, ha csak az után fizeted ki a rendelésed miután már kézhez kaptad, akkor arra is van lehetőség, a futárnál pedig nem csak készpénzzel, hanem bankkártyával is lehet fizetni. De ha szereted ezeket a dolgokat kényelmesen előre lerendezni, akkor fizethetsz előre utalással, vagy bankkártyával, a barion felületen keresztül.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, biztos vagyok benne, hogy mindenki találni fog valamit, amit szívesen hordana a mindennapokban!

www.annataska.hu