Gond adódott a ponyvával? Vigye ponyvaszervizbe!

Sokáig tudatlanul éltem az életemet és nem tudtam arról, hogy létezik ponyvaszerviz is. Amikor erre rájöttem, akkor utána már előszeretettel vettem igénybe ezt a szolgáltatást.

Régebben nagyon kevésszer jártam szervizekben és inkább otthon megoldottam mindent, amit tudtam. Viszont egy idő után olyan sok dolgom lett volna, hogy inkább szakemberre bíztam a feladatot. Ezzel egy olyan nagy teher esett le a vállamról, hogy azóta mindent rábíztok a szakemberekre. Ennek köszönhetően sokkal több idő marad a munkámra, illetve saját magamra is.

Amikor nekivágtam az építkezésnek és elkészült a ház, akkor a következő nagy lépés az a lakberendezés volt és a kinézet finomítása és otthonosabbá tétele. Mivel magamtól nem tudtam volna jól berendezni a teret, azért ehhez lakberendező segítségét kértem. Nagyon sok jó olyan tippet adott, ami magamtól sosem jutott volna az eszembe és költséghatékonyabb alternatívákat is javasolt számomra.

Az egyik legjobb cég, akikkel együtt dolgoztunk, az a Kerma Design volt. Nagyon jó ötleteik és termékeik vannak. A honlapjukon nagyon sok fajta termék közül lehet választani és mindegyik alternatíva nagyon szép. Nekem első sorban a konyha fali panel volt az, amire szükségem volt.

Viszont a konyha fali panel mellett számos más termék is megtalálható a Kerma Design oldalán. Falpaneleken belül vannak konyhai, gyerekszobai, előszobai, kültéri, filc, műbőr, hálószobai, nappali falpanel is. Falburkolatok közül is többféle közül lehet választani: lamella, PVC, műanyag, szivacsos, polisztirol, kő és kőhatású. Ezeken kívül vannak még szőnyegek, illetve műbőr méteráru is kapható a weboldalon.

Ha online sikerült kiválasztani a megfelelő színt, de nem tudod, hogy élőben milyen lenne és hogy valóban illene-e az otthonodba, akkor kérhetsz ingyenes színmintát. A legtöbb helyen ilyet csak boltokban szoktak adni, viszont a Kerma Design ezzel is szeretne egy kicsit kedveskedni a vevőinek. Hiszen, ha a kiválasztott szín mégsem passzol annyira jól a ház többi részével, akkor még mindig van lehetőség a változtatásra. Egyszerre több színmintát is kérhetsz, így sokkal könnyebb lesz kiválasztani azt az egy, ami végül fel lesz használva.

A Kerma Design már 10 éves tapasztalattal rendelkezik modern falpanel megoldásokkal és dekoratív falburkolatok létrehozásával. Ez idő alatt sikerült olyan tapasztalatot szerezniük, aminek köszönhetően a piacon kiemelkedők tudnak lenni és ha kérdezel tőlük valamit, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szakmai tudásuk szerint fognak válaszolni neked. Szerintem a szakmai tapasztalat nagyon fontos tud lenni minden területen, hiszen, ha valaki már sokat tapasztalt, akkor pontosan tudja, hogy egyes helyekre mi illik, mit ajánlott kerülni és mire kell figyelni a falpanel létrehozásakor, illetve elhelyezésekor.

A véleményeket is érdemes lehet róluk elolvasni. Ezek is nagyon beszédesek tudnak lenni és szerintem a vásárlói vélemények sokkal többet el tudnak árulni egy cégről. Sokkal hitelesebbek az ilyen visszajelzések annál, mintha a cég csak saját magáról beszélne. A Google értékelésekből nagyon sok pozitívumot megtudhatunk a cégről, és ezek alapján nekem nagyon szimpatikusak voltak az elején.

A műbőr borítású falpanelre 5 év garanciát is vállalnak. Az ilyen és ehhez hasonló garanciák szerintem nagyon fontosok, hiszen ez egyfajta biztosítékot is ad arra, hogy a termék megfelelő minőségű és valószínűleg 5 éven belül nem lesz vele probléma. Ha mégis, akkor viszont garancián belül díjmentesen megoldják a problémát.

Vásárolj megbízható helyről minőségi és szép falburkolatok illetve falpanelt. Válaszd a Kerma Design termékeit!