A ponyvaszervizben vízszerelési tanácsot is kaptam, nem csak jó ponyvát

Elvileg Sándor napján megszűnik a szél… Ha minden jól megy, addigra az elszakított ponyvámat is megjavítják a szervizben. De legalább annyit biztosan mondhatok, hogy azt elintézni nem volt egy elvesztegetett időtöltés, mind a legtöbb ilyen az. Biztos vagyok benne, hogy a kedves olvasónak is volt már hasonló élménye. Mikor az egész napot rá kell szánni egy helyre, legyen az ügyintézés vagy vásárlás, és közben el lehetne intézni mindent nagyon könnyen és egyszerűen. Nos, ez is lehetett volna egy ilyen alkalom, de meglepetésemre, nem lett.

Miközben vártam, hogy valakivel tudjak beszélni a problémámról, valahogy sikerült szóba elegyednem az egy másik vásárlóval. Miután mind a ketten kibeszéltük, kinek mi történt a ponyvájával, egyéb problémákra terelődött a szó, ahogy az a magyaroknál olyan megszokott. Ebben az esetben nem az egészségéről tetszett mesélni a hölgynek, hanem a vízvezeték problémáiról. Mármint nem a sajátjáról, hanem a lakásáéról.

Mivel nekem is mostanában volt hasonló problémám, ezért nem próbáltam meg félúton másfelé terelni a beszélgetést. Mert míg sok tekintetben Pest Magyarország közepe a híradás annyira nem megy gyorsan, mint falun. Plusz a választék miatt is sok esetben nehéz dönteni. Szóval, a hölgy nagyon kedvesen elmondta, kik is segítettek neki olyan gyorsan és kényelmesen megoldani a vízvezeték problémáját. Elmondása szerint a mellett, hogy gyorsak és szakértő precizitással dolgoztak még drágának sem bizonyultak. A webcím, amit olyan készségesen megadott a https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles volt, és nem sokkal később rá is kerestem.

Mi fán is terem a https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles?

https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles

Szóval, amit az oldalukon találtam egész pontosan, az az volt, hogy már 30 éve a pályán vannak, hogy akár 1 órán belül kiszállhatnak, és hogy 0-24-es ügyeletük van. Ez csak így első ránézésre. Innen már értelmet is nyert a 24 a web címükben. Szintén innen lehetett sejteni, hogy nem csak vízzel foglalkoznak, hanem gázzal és fűtéssel is, de ez mellett még duguláselhárítást is vállalnak. Mindezt csak Pest, illetve Pest megye területén, szóval a vidékiek itt most hiába olvasnak tovább. De azoknak, akik Pest megyén belül vannak, érdemes maradniuk. Ha esetleg bizonytalan lennél, hogy a te településedre is kiszállnak-e, az oldal alján fel vannak sorolva ábécé sorrendben a különböző helységek, úgyhogy biztosra mehetsz.

A különböző problémákra, az alapján, hogy mihez kapcsolódnak, az oldal tetején lévő fülekre kattintva is rákereshetsz, de az oldal közepén is fel vannak sorolva, ha az úgy kényelmesebb. Ahogy tovább lefelé görgetve tapasztalni is lehet, a munka után egytől öt évig terjedő garanciát is vállalnak, attól függően, milyen munkálatot végeztek. Plusz, ha van dugulásra vagy vízvezetékkel kapcsolatos problémákra biztosításod, az általuk kiadott számlát náluk is be lehet mutatni.

A különböző problémákat, a víz-gáz-fűtésen belül, aprólékosan részletezik. Általában egy nagy kategóriába három-négy kisebb kategória tartozik, ami konkrétan problémára vonatkozik. Ezeknek a többségénél megelőző utasításokat, karbantartási segítséget találhat az ide látogató. A probléma elhárítást inkább a profikra kell bízni. Ezek mellett pedig a víz és fűtés esetében nem csak javítanak, hanem, ha szükséges, építenek is. Hogy ennek pontosan mennyi az ára, azt nem sikerült itt megtalálnom, vagy lehet, hogy csak elfelejtettem. Minden esetre árajánlatot telefonon vagy e-mailben is biztosan lehet kérni. Szóval, aggodalomra semmi ok.

Az oldal legalján, a kék mezőben lehet találni az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), amiben külön le van írva, melyik szolgáltatás mennyibe kerül. Ami szerintem nagyon pozitív az az, hogy a telefonos szakmai tanácsadást ingyenesen igénybe lehet venni, a kiszállásért pedig csak akkor kell fizetni, ha nem végeznek munkát. Különben csak az elvégzett munka után kell fizetni. Az ügyelet állandó, de a hétvégi kiszállásokért 10%os felárat kell fizetni, ezt jó ha mindenki figyelembe veszi.

Szerintem ennyi információnak mindenkinek elégnek kellett, hogy legyen ahhoz, hogy meggyőződjön róla, a jövőben igénybe akarja-e venni a szolgáltatásaikat. Én mindenesetre betettem őket a könyvjelzők közé, mert jobb félni, mind megijedni. Ha valakinek esetleg további meggyőzésre van szüksége, nyugodtan keresse fel őket a https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles oldalon.