Cégalapítás után kellett már egy feliratozott ponyva is

A mi életünkön is sokat fordított az elmúlt egy év, nemrég teljesen újra kellett terveznünk magunkat és oda jutottunk, hogy történt egy új cégalapítás a családban.

Sajnos a vendéglátásra mostanában nem igazán van igény, illetve igény volna, csak lehetőség nincs, de a költöztetésre annál inkább. Úgyhogy átnyergeltünk költöztetőknek. Most csináltattunk új, feliratozott ponyvát is a kocsira, hogy rögtön tudjanak hívni az ott látható telefonszám alapján. Szerencsére nem volt drága a ponyva feliratozása sem, ami viszont ennél is kedvezőbb volt, az maga a cégalapítás.

A cégalapítási eljárásban mivel egyikünk sem volt különösebben jártas, ezért a topcegalapitas.eu csapatának segítségét vettük igénybe. Ők kimondottan cégalapítással, módosítással és székhely szolgáltatással foglalkoznak Budapesten, vagy akár vidéken is.

Felvettük velük a kapcsolatot, elmondtuk mit szeretnénk, ők elmondták, hogy ehhez mire lesz szükségünk. A megfelelő dokumentumokkal előkészülve elmentünk a személyes egyeztetésre, ahol egy óra alatt választ kaptunk minden cégalapítással kapcsolatos kérdésünkre, közben pedig közösen elindítottuk ezt a folyamatot. Néhány nappal később pedig meg is kaptuk a cégbírósági iratot, hogy a cég bejegyzésre került és a cégalapítás sikeres volt.

Mivel a személyes találkozón átbeszéltük a következő szükséges lépéseket, itt sem voltunk teljesen elveszettek, gyakorlatilag néhány nap leforgása alatt sikerült minden fontos és elengedhetetlen teendőt elintézni és nem sokkal ezután már gurultunk is az első lakcímünkre költöztetni.

A cégalapítás ára egyáltalán nem volt magas, 17 900 Ft + ÁFA, de többféle csomag közül lehet még választani a szolgáltatónak annak függvényében, hogy mire van pontosan szükségünk (székhely, IPA mentesség). Mindemellett az is szimpatikus, hogy a legtöbb cégalapítással kapcsolatos kérdésre a topcegalapitas.eu weboldalon válaszolnak.

cégalapítás