Flottakezelés élettartam garanciával

Ha Flottakezelés – Flottauto Lízing Kft. az a cég, amit bátran merek ajánlani bárkinek. Jó szívvel rájuk lehet bízni mindent, ráadásul van egy viszontbiztosításuk, ami garantálja, hogy bármi is történik a céggel, az eredeti feltételek mellett lehet használni az autókat.

Egy barátom által ismertem meg őket, neki nagyon sokat segített már az oldalon található ingyenes anyag is, amiben 5 költségcsökkentő tényezőről lehet olvasni, amit érdemes figyelembe venni a cégautó választása előtt. Ez a tudásanyag egy egyszerű és gyors regisztrációval igényelhető, majd pedig egy levél sorozatban lehet elolvasni ezeket a fontos információkat. Nekem nagyon megérte azt a fél perces regisztrációt, elképesztő dolgokra jöttem rá.

Flottakezeléskor – Flottauto Lízing Kft. átvesz sok feladatot, mint például a szervizzel kapcsolatos időpont egyeztetések, vagy a csereautó ügyintézés. Ez azért is nagyon jó, mert így nem a munkatársaknak kell erre időt fordítani, ők végezhetik tovább a munkájukat a csereautónak köszönhetően, így nem áll le a munka. Ha belegondolunk, több órát, vagy akár az egész napjukat is elveheti egy ilyen autó szervizelés és ügyintézés. Flottában nem csak olcsóbb díjazásokra lehet számítani, hanem gördülékeny munkavégzésre is.

Ahogy bővül nálam is a cég, biztos vagy abban, hogy csatlakozni fogok flottához. Rengeteg előnye van, így nagyon megéri a Flottauto Lízing Kft. szolgáltatásait igénybe venni. Ráadásul a legjobb barátom ódákat zeng róluk, és még az oldalukon is számos pozitív visszajelzést lehet olvasni a szolgáltatásaikról.