Kisvállalati crm rendszer az autóponyvás boltomhoz

Mindenkinek megvannak a maga módszerei a dolgai egyben tartásához. Van, akinek elég egyetlen határidőnapló, mivel nem kell nagyon sok dolgot észben tartania, míg mások, például én, akinek boltja van, sokkal több teendővel nézek szembe nap, mint nap. Az üzletem főként autóponyvákkal foglalkozik, legyen szó akár gyári termékről, akár egyedi, méretre készült darabokról, rajtunk keresztül biztosan be lehet szerezni. Ezen kívül forgalmazok autóápoló eszközöket, kiegészítőket is. Ehhez azonban nagyon sok helyen kell kapcsolatokat fenntartanom, kezelnem kell a megkereséseket, a beérkező megrendeléseket, nyilván kell tartanom a bejövő-kimenő levelezést, és még ezeregy dolgot. Ha mindezt csak az emlékezetemre támaszkodva kellene megoldanom, azt hiszem, bele is bolondulnék. Na de mire való egy kisvállalati crm rendszer, ha nem mindezeknek az orvosolására? Erre korábban is rájöhettem volna, azonban a tapasztalat az egyik legjobb tanítómester, még akkor is, ha néha keserű leckét ad.

kisvállalati crm rendszer
Kisvállalati crm rendszer a vállalkozásom teendőinek egyben tartásához.

Egy ideje már küszködtem azzal, hogy több különböző forrásból származó, független programmal oldjam meg a helyzetet. De rá kellett jönnöm, hogy egy Gmail fiók és pár táblázat nem fogja sokáig bírni, főleg, hogy ezek nem ilyen jellegű használatra lettek kitalálva. Egy csomó beérkező levél spam mappába került, egy részüket elfelejtettem, míg olyan is akadt, amit rossz helyre küldtem. Arról nem is beszélve, hogy sok remek üzlet hiúsult meg azért, mert elúsztam a teendőimmel, és nem sikerült megejteni az üzletkötést, tárgyalást. Ezen a ponton döntöttem úgy, hogy egy kisvállalati crm rendszer igenis szükséges lesz a folytatáshoz, mert nem tűrhetem, hogy a dolgok kicsússzanak a kezeim közül. Neki is álltam kutatni, viszont a kínálat ezekből sokkal nagyobb, mint gondoltam. Mindegyiknek más a kezelőfelülete, mások a funkciói, én pedig a végén már azt se tudtam, hogy tulajdonképpen mi mindenre is használnám. Profi segítségre volt szükségem, amit az uzletiszoftver.com csapatának személyében meg is kaptam!

A kereső segítségével találtam rá az uzletiszoftver.com oldalára, és komoly felüdülést jelentett, hogy végre egy nagyon egyszerű, könnyen áttekinthető, mégis üzleties oldalra tévedtem. Kerek perec leírnak mindent a szolgáltatásukról, és arról, hogy mit várhatok el, ha hozzájuk fordulok. Annyi a lényeg, hogy az űrlapon keresztül, vagy más módon fel kell vennem velük a kapcsolatot, megadni pár adatot, és azt, hogy milyen célra keresek milyen programot, ők pedig leszűkítik az adatbázisukban a lehetséges legjobbakat, végül egy rövid találkozó során be is mutatják ezeket. Nekem az volt a vágyam, hogy egy könnyen kezelhető, működő kisvállalati crm rendszer fusson a vállalkozásom alatt, amivel egyben tudok mindent tartani, nem úszom el a teendőkkel, levelekkel. Már abban is megnyilvánult a profizmusuk, hogy nagyon rövid időn belül felvették velem a kapcsolatot, mert megtalálták a legjobbakat a számomra. Mondanom se kell, nagyon örültem!

A találkozó nagyon kellemesre sikerült, igazán professzionális és fiatalos csapatot ismertem meg, mikor végül elmentem az uzletiszoftver.com-mal megbeszélt találkozóra. Megmutattak nekem legalább 10 olyan kisvállalati crm rendszert, ami alkalmas lehet az én céljaimra. Végül kiválasztottam egy olyat, ami könnyen és gyorsan megtanulható, egyszerűen kezelhető és áttekinthető, hiszen a bolt mellett nem sok fölösleges figyelmem marad. Ők elintéztek nekem mindent, én pedig kifizettem a licenszdíjat a programért. Most már sokkal összeszedettebb és fegyelmezettebb keretek között működik a vállalkozásom, hála az uzletiszoftver.com-nak, és a remek kisvállalati crm rendszernek, amit ajánlottak nekem.